Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2016 07 31

Brazilų kliurkos tęsinys: Lietuvos rinktinės mačas ar dar vienas LRT koncertas?

Ruoštis muzikai ar krepšiniui? Toks klausimas LRT žiūrovams iškilo prieš draugiško turnyro Brazilijoje finalą tarp Lietuvos ir šeimininkų rinktinių. LRT nepavyko parodyti pusfinalio dvikovos tarp Lietuvos ir Australijos – vietoj krepšinio žiūrovai šeštadienio vakarą išvydo koncertą. Ko laukti sekmadienį?
„Microsoft“ sprendimas leidžia valdyti televizorių nenaudojant pultelio.
LRT nepavyko parodyti šeštadienio rungtynių / 123rf nuotr.
Pakeliui į Rio | Brazilija – Lietuva | 20:30 | San Paulas

„LRT netransliavo šeštadienio varžybų dėl techninių kliūčių ir atsiprašo žiūrovų už nepatogumus“, – taip ir pratylėję feisbuke, vėliau prie Lietuvos ir Australijos rungtynių aprašymo interneto svetainėje žiūrovų atsiprašė LRT. Kol tylėjo, internete sulaukė daugybės piktų nepatenkintų žiūrovų komentarų.

Nacionalinį transliuotoją pavedė kolegos iš Brazilijos. Brazilai neperdavė LRT signalo, o kai televizija ėmė skambinti pavojaus varpais, kolegos iš Pietų Amerikos tiesiog kažkur pradingo.

Taip jokių žinių rungtynių metu lietuviai iš brazilų ir nebesulaukė – transliaciją teko dengti koncertais ir anonsais.

Tačiau LRT įsitikinę, kad sekmadienį brazilų kliurka nebepasikartos ir žiūrovai išvys Lietuvos ir Brazilijos akistatą. Rungtynių pradžia – 20 val. 30 min. Lietuvos ir 14 val. 30 min. vietos laiku.

Beje, panašiu laiku – 14 val. 15 min., Lietuvos ir Brazilijos rinktinės tarpusavio dvikova pradės savo pasirodymą Rio rugpjūčio 7-ąją.

Būtent dėl šios priežasties buvo pasklidę gandų, kad jei San Paulo turnyre susikirs keliai tarp Lietuvos ir Brazilijos, likus aštuonioms dienoms iki starto nacionalinės komandos susitars nežaisti draugiško mačo.

Tačiau tokia informacija neturi pagrindo, kadangi būtų nelogiška keturių komandų turnyrą palikti be finalo. Juolab, į finalą dar prieš turnyro pradžią buvo pradėta prekyba bilietais.

Lietuvos krepšinio aistruoliai gali atsikvėpti – paskutinę repeticiją prieš Rio jie pamatys savo akimis per nacionalinį transliuotoją.

VIDEO: Jei reikės, Jonas Kazlauskas keis rinktinės dvyliktuką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius