Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 25

D.Adomaitis – apie spragą suspendavus D.Suttoną ir naujoko paieškas

Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalis tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ prasidėjo dramatiškai. Prieš atsakomąsias rungtynes „Rytas“ turi tik 2 taškų pranašumą. Po trapios pergalės Dainius Adomaitis kalbėjo apie klaidas gynyboje, o Žydrūnas Urbonas lygino klubų pinigines.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilniaus klubas po dramatiškos kovos šventė pergalę 87:85.

„Rytas“ išvengė ketvirto pralaimėjimo iš eilės, bet Dainius Adomaitis neturėjo kuo džiaugtis.

„Nemanau, kad galime su „Juventus“ taip žaisti gynyboje, išeidami minkštai. Čia nėra kalba apie nuovargį. Ketvirtame kėlinyje matėme didesnį agresiją. To, ko reikėjo iš pradžių. Tai mūsų didžiausia bėda gynyboje, kad darome per daug klaidų. Apie jas kalbame per treniruotes, bet vis tiek negalime eliminuoti. Aš kalbu apie inidivualią gynybą. Čia yra blogiausia“, – nusivylęs kalbėjo „Ryto“ treneris.

Utenos klubas įtikinamai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių 36:23. Treneris sutiko, kad šis rodiklis kenčia nuo komandos atskyrus Dominique Suttoną.

„Kai trūksta žaidėjo, žinoma, kad atsiveria ta spraga, nes 36 minutes žaisti aukščiausiu intensyvumu yra neįmanoma. Bet tai buvo užduotis visai komandai. Tai buvo akcentuotas“, – statistiką aiškino D.Adomaitis.

Paklaustas, ar klubas ieško papildymo, D.Adomaitis buvo lakoniškas: „Taip, dairomės“.

VIDEO: KMT rungtynių komentarai: „Rytas“ - „Juventus“ [2019-01-25]

Utenos klubo treneris Žydrūnas Urbonas skaičiavo klubų pinigus.

„Yra paprasti dalykai. Mūsų biudžetas 700 tūkst. Tai kokiais septyniais kartais mažesnis negu jų. Utenoje vyksta ralis šiandien. Tai įsivaizduokit, mes turim mašiną, kuri važiuoja 10 km per valandą greičiu, o jie – 70 km/h. Ir mes norime juos nugalėti. Ir dar mums pagalį įkiša nesusikaupęs teisėjas ar kas ten jam buvo. Net pagal baudas – 30 baudų prieš 23“, – vaizdingai kalbėjo „Juventus“ treneris.

Jis pats buvo išvarytas, likus žaisti penkias minutes, kai gavo antrą techninę pražangą. Ž.Urbonas prisipažino, kad pasikarščiavo: „Bet žinote, jei treneris nėra išvytas iš aikštės arba atleistas viduryje sezono, tai ne treneris. Vieną jau padariau.“

Atsakomosios rungtynės vasario 12 dieną vyks Utenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius