-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 25

D.Sirvydis atsisveikino su „Rytu“: „Tai buvo neįtikėtina kelionės pradžia“

Vilniaus „Rytą“ paliekantis ir į Jeruzalės „Hapoel“ rungtyniauti išvykstantis Deividas Sirvydis tarė „ačiū“ sostinės klubui ir jo sirgaliams.
Deividas Sirvydis
Deividas Sirvydis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Dar iki dabar pačiam sunku patikėti, kad palieku savo mylimo miesto komandą, kurioje debiutavau vos 16 metų. Niekada neužmiršiu tų pirmųjų kartų, komandos draugų, trenerių ir klubo darbuotojų pamokų. Tų su bičiuliais iškovotų džiaugsmingų trofėjų jaunimo Eurolygoje ir KMT. To visos sostinės užnugario tribūnose tiek pergalių, tiek pralaimėjimų akivaizdoje. Tai buvo neįtikėtina kelionės pradžia. Ačiū už viską, mylimas Vilniau! Nekantrauju pratęsti šią kelionę Jeruzalėje ir esu alkanas naujiems iššūkiams su „Hapoel“!“, – feisbuke rašė D.Sirvydis.

Ačiū už viską, mylimas Vilniau!

Dar sekmadienio vakarą su jaunuoju talentu atsisveikino ir „Ryto“ klubas oficialioje paskyroje feisbuke.

„Viso „Ryto“ klubo vardu norime nuoširdžiai palinkėti Deividui didžiausios sėkmės tolimesnėje karjeros stotelėje. Džiaugiamės kiek dėmesio mūsų sistemos auklėtiniui jau pavyko sulaukti tokiame amžiuje. Džiugu, kad pavyko patekti į NBA naujokų biržą, o dabar prasidės ir legionieriaus karjera, – raše „Rytas“. – Neabejojame, kad ateinančiame sezone „Ryto“ jaunimas turės puikiausias galimybes atskleisti visus savo gebėjimus žaisdamas sostinėje, bet gerbiame tokį žaidėjo ir jo atstovų pasirinkimą.

Tikime, kad po penkerių metų Vilniaus krepšinio piramidėje, Deividui atsivers aukščiausių krepšinio lygų vartai. Kad vieną dieną savo žaidimu D.Sirvydis džiugins ir Lietuvos krepšinio rinktinės aistruolius. Visada sirgome ir sirgsime už mūsų sistemos auklėtinius.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deividas Sirvydis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deividas Sirvydis

15min šaltinių teigimu, D.Sirvydis su „Hapoel“ sudarė ilgalaikę sutartį.

Už šį sandorį sostinės klubas gaus išpirką. Tiesa, „Rytas“ praras teises į NBA išpirką, kurios vilniečiai būtų sulaukę už 202 cm ūgio puolėjo persikėlimą į „Detroit Pistons“. Standartinė NBA išpirka siekia apie 660 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius