-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 29

Danielis Ewingas ir Gilvydas Biruta sukūrė gražiausią praėjusios savaitės momentą

Šventinį „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionato gražiausių epizodų penketuką, kurį pristato lažybų bendrovė „Orakulas“, šį kartą puošia galingi krepšininkų dėjimai į krepšį.
Danielis Ewingas
Danielis Ewingas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Gilvydas Biruta

Penketuką pradeda „Dzūkijos“ duetas – Linas Lekavičius ir Tomas Urbonas, kurių efektinga ataka leido inicijuoti lemiamą spurtą rungtynėse su „Vytauto“ krepšininkais.

„Neptūno“ puolėjas Arnas Butkevičius ir vėl džiugina sirgalius savo efektingais skrydžiais. Šį kartą jo dėjimas į „Lietuvos ryto“ krepšį užėmė ketvirtą vietą.

Naudingiausias praėjusios savaitės krepšininkas Artūras Gudaitis pasižymėjo ne tik efektyviu, bet ir efektingu žaidimu. Jo blokas puikuojasi trečioje vietoje.

„Juventus“ legionierius Chavaughnas Lewisas jau ne pirmą kartą stebina sirgalius efektingais dėjimais. Šį kartą nuo puolėjo „nukentėjo“ „Nevėžio“ krepšininkai.

Gražiausią praėjusios savaitės momentą sukūrė „Neptūno“ krepšininkai – Danielis Ewingas ir Gilvydas Biruta, kurie ataką prieš „Juventus“ pabaigė gražiu ir efektingu „alley-oop“ stiliumi.

VIDEO: LKL TOP5 (13 savaitė)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius