Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 06

Edvinas Šeškus: „Ballai apsidžiaugė, kad Prienuose nieko nėra“

Prienų-Birštono „Vytautas“ taikosi prie naujo gyvenimo ritmo. Mažai kam rūpėjusi LKL autsaiderė staiga šovė į pasaulinės žiniasklaidos akiratį. Su garsiųjų Ballų šeimos atvykimu pasikeitė viskas. Virginijus Šeškus suskubo mokytis anglų kalbos, komandos vadovai vadybos, o krepšininkai bando susitvarkyti su užgriuvusiu dėmesiu. „Tokio susidomėjimo Prienuose gyvenime nėra buvę“, – teigė komandos žaidėjas Edvinas Šeškus.
LaMelo Ballas
LaMelo Ballas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Penktadienio „Vytauto“ treniruotė Prienų arenoje buvo kitokia negu įprastai. Visos treniruotės metu salėje darbavosi Ballų realybės šou filmuojanti komanda, kuri seka kiekvieną 16-mečio LaMelo ir 19-mečio LiAngelo žingsnį.

Po treniruotės ant parketo pasirodė Prienų meras Alvydas Vaicekauskas ir visas būrys žurnalistų, kurie stengėsi užfiksuoti Ballų vaikinus.

Tai patiko ne visiems naujokų komandos draugams. Tomas Dimša pirmasis prabilo, kad šis šou nepadeda komandai. „Nieko gero. Mums reikia treniruotis, o čia visi aplinkui laksto su kameromis“, – TV3 žinioms kalbėjo „Vytauto“ gynėjas.

Tačiau trenerio Virginijaus Šeškaus sūnus Edvinas įsitikinęs, kad padidėjusiu dėmesiu reikia džiaugtis.

„Šiek tiek keista, bet toks gyvenimas, reikia tuo mėgautis“, – apie pasikeitusias treniruotes kalbėjo krepšininkas.

E.Šeškui patiko pirmasis naujokų įspūdis: „Šiandien žaidėme ir jie tikrai nėra savanaudžiai, negaili perdavimo. Žiūrėsime, bus smagu.“

22-ejų gynėjas jauniesiems komandos draugams turėtų aprodyti Prienus, tačiau kol kas tam laiko nebuvo.

Tačiau amerikiečiai tikrai neplanuoja naktinių linksmybių: „Kol kas juos domina tik krepšinis, sakė labai apsidžiaugė, kad čia daugiau nieko nėra. Krepšinis ir gerai.“

Naujokų atvykimas reiškia, kad sumažės ir V.Šeškaus sūnaus laikas aikštėje, tačiau tai negąsdina Edvino: „Kaip ir kiekvienas naujas žaidėjas, atėjęs į komandą, jie turės įrodyti, kad gali žaisti.“

Kol kas juos domina tik krepšinis, sakė labai apsidžiaugė, kad čia daugiau nieko nėra.

Į komandą įsiliejantys žaidėjai su „Vytautu“ šeštadienį atvyks į Vilnių, kur vyks LKL rungtynės su „Lietuvos rytu“. Abu žaidėjai jau yra registruoti LKL kovoms, tačiau jų debiutas buvo numatytas Baltijos krepšinio lygos rungtynėse su Minsko „Cmoki“ antradienį.

Treneris V.Šeškus prasitarė, kad norėtų žaidėjus jau išleisti rungtynėse su vilniečiais.

„Aš juos tikrai išleisčiau. Esame aštuoniese ir iš jų trys įžaidėjai. Paimčiau juos. Žaidžiame dar su „Lietuvos rytu“, pergalės tikėtis sunku. Gal vieną ir išleisim“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius