Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 16

G.Petrauskas apie „Lietkabelio“ provokacijas: „Mes iš kaimo, bet aukštesnio mentaliteto“

Vienuolika pralaimėjimų – tokiu ruožu LKl sezoną ketvirtadienio vakarą baigė Pasvalio „Pieno žvaigždės“. Gedimino Petrausko auklėtiniai antrą kartą nusileido Panevėžio „Lietkabeliui“ ir pralaimėjo ketvirtfinalio seriją 0-2.
Gediminas Petrauskas
Gediminas Petrauskas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Tai buvo vienas emocingiausių LKL atkrintamųjų mačų. Mačo pabaigoje Donatui Taroliui įdėjus į varžovų krepšį ir taip įgijus lemiamą pranašumą, panevėžietis neišlaikė ir provokuojančiu gestu išprovokavo pasvaliečių ekipos strategą.

Mačo arbitrai „Lietkabelio“ puolėją nubaudė technine pražanga, o apie šias provokacijas po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje užsiminė ir pats G.Petrauskas.

VIDEO: Trenerių komentarai

„Žinau, kodėl jie taip padarė. Įprastai, kai žaidėjas pelno 100-ąjį tašką, jis perka komandai maistą. Vytas Šulskis reguliariajame sezone įmetė 100-ąjį tašką būtent prieš „Lietkabelį“. Šiek tiek nepagarba, kad dabar jie tai padarę, parodė į mūsų suolą. Mes esame iš kaimo, iš Pasvalio, bet aukštesnio mentaliteto žmonės, džiaugiamės tarpusavyje, o jie nori įžeidinėti varžovą. Linkiu jiems sėkmės žaidžiant pusfinalyje, bet tai emocija, kurios galima buvo išvengti“, – įsitikinęs G.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius