Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 24

Įspūdinga – žalgirietis Brandonas Daviesas nustebino lietuvių kalbos žiniomis

Artėjančių švenčių proga „Žalgiris TV“ visiems Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjams pristato naują nuotaikingą laidų rubriką – #ZalgirisChallenge. Joje žalgiriečiai poromis varžosi tarpusavyje arba vykdo įvairias užduotis. Pirmoje sezono laidoje – Antanas Kavaliauskas lietuvių kalbos moko Brandoną Daviesą.
zalgirischallenge-lithuanian-language-challenge-with-davies-and-kavaliauskas
Brandonas Daviesas ir Antanas Kavaliauskas

Lietuvių kalbos iššūkio pradžioje Brandonui teko kuo taisyklingiau pasakyti paprastus krepšinio terminus ar žodžius – kamuolys, krepšys, atsarginių suolelis ir t.t.

Tiesa, užduotis tapo sunkesnė, kuomet amerikiečiui vidurio puolėjui teko pakartoti A.Kavaliausko perskaitytas įvairias lietuviškas frazes ir sakinius.

„Jis viską puikiai išmoksta – ne tik lietuvių kalbą, bet ir viską kitą“, – B.Daviesui įvykdžius visas užduotis kalbėjo jo komandos draugas ir kolega priekinėje linijoje.

Kaip A.Kavaliauskui sekėsi lietuvių kalbos mokyti B.Daviesą sužinosite pirmajame šio sezono „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #ZalgirisChallenge epizode.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius