-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 17

Įspūdinga „Žalgirio“ arenos transformacija – vaizdo klipe

Šio mėnesio pradžia Kauno „Žalgirio“ arenoje buvo išties karšta. Per dvi dienas didžiausia Lietuvos arena priėmė beveik 30 tūkstančių žiūrovų, kurie išpirko visus bilietus tiek į krepšinio rungtynes, tiek į pop žvaigždžių koncertą.

Lapkričio 6 dieną, penktadienį, aistruoliai, norėdami išvysti „Žalgirio“ ir Barselonos „FC Barcelona“ akistatą, šlavė bilietus į Eurolygos rungtynes. Kurtinančiu triukšmu krepšinio mylėtojai užkūrė tikrą pragarą katalonams, tačiau varžovams pavyko išnešti sveiką kailį. Jie palaužė sėkmės pristigusius žalgiriečius.

Tuo tarpu jau kitą dieną „Žalgirio“ arenoje vyko koncertas „80-ųjų legendos“, kuris pritraukė ne ką mažiau žmonių. Legendinei muzikai abejingų neliko – į šeštadienio vakarą vykusį koncertą taip pat buvo parduoti visi bilietai.

Jame publiką kaitino devintojo dešimtmečio grupės – „CC Catch“, „Bad Boys Blue“ bei „Joy“. Kad nekiltų spūsčių, žiūrovai į renginius buvo kviečiami atvykti iki pusantros valandos prieš jų pradžią.

Po krepšinio rungtynių „Žalgirio“ arenos darbuotojams teko paplušėti ir per naktį paruošti pagrindinę arenos erdvę koncertui.

„Žalgirio“ arenos transformaciją nuo pasiruošimo krepšinio rungtynėms iki scenos išardymo galima išvysti vaizdo klipe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius