-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 16

Įspūdingas laimėjimas: Kauno „Žalgiryje“ žais vienas didžiausių Europos supertalentų Isaiah Hartensteinas

Kauno „Žalgiris“ ir visa šio klubo organizacija pasiekė įspūdingą laimėjimą ir į savo gretas prisiviliojo vieną didžiausių Europos talentų, kuriam jau dabar žadamas ypatingai aukštas šaukimas NBA naujokų biržoje. Lietuvos čempionai dėl ilgalaikės sutarties susitarė su vokiečiu Isaiah Hartensteinu. Beliko tik sudėti parašus ant sutarties.
Isaiah Hartensteinas
Isaiah Hartensteinas / zeid.de nuotr.

17-os metų, 210 cm. ūgio krepšininkas lyginamas su Vokietijos superžvaigžde Dirku Nowitzkiu, o 2017-ais metais NBA naujokų biržoje jam prognozuojamas net 5-as šaukimas. Jis gali žaisti lengvo ir sunkaus krašto pozicijose. 

Nesuklysime pasakę, kad I.Hartensteinas yra net tik Europos, bet ir viso pasaulio krepšinio talentas. Tik tokie žaidėjai iš užsienio sulaukia tokio NBA specialistų įvertinimo ir tokio aukšto prognozuojamo šaukimo. Penktu numeriu NBA lygoje buvo pašauktas ir Lietuvos rinktinės lyderis Jonas Valančiūnas.

fibaeurope.com nuotr./Isaiah Hartensteinas
fibaeurope.com nuotr./Isaiah Hartensteinas

NBAdraft.net pateikė šio krepšininko vertinimą, kuris taip pat pasako labai daug. I.Hartensteino atletiškumas, ūgis, gynyba, jėga, greitis, lyderio savybės, šuolis, pasiruošimas NBA, kova dėl atšokusių kamuolių, potencialas iš 120 galimų balų vertinami net 96-iais. 

„Žalgirio“ atstovai lieka ištikimi sau ir kol ant savo stalo neturi pasirašytos sutarties situacijos nekomentuoja, tačiau, 24sek.lt žiniomis, susitarimas jau pasiektas. Tiesa kitą sezoną I.Hartensteinas dar žais Vokietijoje, ir tik po to persikels į Lietuvos čempionų gretas.

I.Hartensteinui sutartis siūlė garsiausi Europos klubai, žinomi NCAA universitetai – tačiau šis jaunas žaidėjas su savo šeima pasirinko klubą, kuris taip pat garsėja savo sėkminga žaidėjų ugdymo sistema ir istorija – Kauno „Žalgirį“.

VIDEO: Isaiah Hartenstein - 2015 U18 European Championship

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius