Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 02

Jonas Mačiulis renkasi komandą: iškėlė ultimatumą Panevėžio ir Pasvalio klubams

Iš Madrido „Real“ klubo pasitraukęs Jonas Mačiulis visai neliūdi. Sulaukęs brolių Lavrinovičių kvietimo prisijungti prie Panevėžio „Lietkabelio“, krepšininkas nusprendė pasiųsti intriguojančią žinutę.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Ačiū už kvietimą į Panevėžį. Bet mane kvietė ir kitas geras mano draugas Gediminas Petrauskas iš Pasvalio „Pieno žvaigždžių“. Žinau, kad jūs susitiksite LKL kovo 4 dieną. Tai, kas laimės tą mačą, tų pasiūlymą reiks apsvarstyti rimčiausiai“, – paskelbė J.Mačiulis.

Kšištofas ir Darjušas pasiuntė palaikymo žinutę po to, kai pasklido naujiena, kad Madrido „Real“ abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su J.Mačiuliu.

„Sveikas, Jonce. Norim išreikšti tau palaikymą. Žinome, koks sunkus tau karjeroje laikotarpis, bet nepergyvenk. Tu geriausias ir kietas. Neabejojame, kad artimesnioje ateityje rasi savo stotelę. Jeigu ką, tai laukiame tavęs „Lietkabelyje“ – atgaivinsime tave iki rinktinės“, – viešą žinutę socialiniame tinkle nusiuntė Jonui Mačiuliui broliai Lavrinovičiai.

Kur krypsta lietuvio karjera – nepranešama, tačiau aišku, kad šį sezoną jau negalės rungtyniauti Eurolygoje, nes naujų žaidėjų registracija baigėsi vasario 28-ąją.

Jonas Mačiulis Madride rungtyniavo nuo 2014-ųjų, o 2016-ųjų vasarą pratęsė sutartį dar dviem sezonams.

Šį sezoną Eurolygoje puolėjas į aikštę išbėgo per 22 rungtynes, vidutiniškai joje praleido beveik po 13 minučių ir rinko po 3 taškus bei 1,8 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius