Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 08 13

„Juventus“ pratęsė sutartį su Edigijumi Dimša

Utenos „Juventus“ ekipai pavyko savo gretose išsaugoti dar vieną praėjusio sezono bronzinį žaidėją. Klubas pasirašė naują sutartį su 30 metų 205 cm ūgio puolėju Egidijumi Dimša.
Egidijus Dimša
Egidijus Dimša / Augusto Didžgalvio/kklietkabelis.lt nuotr.

Aukštaūgis praėjusio sezono viduryje prisijungė prie „Juventus“ klubo ir padėjo šiai ekipai iškovoti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalius.

Šalies čempionate sunkiojo krašto puolėjo bei vidurio puolėjo pozicijose rungtyniauti galintis E.Dimša aikštelėje praleisdavo po 24 minutes, per kurias pelnydavo po 9,4 taško (65,5 proc. dvitaškių, 30 proc. tritaškių, 62 proc. baudų), atkovodavo po 5,2 kamuolio, atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 11,5 naudingumo balo.

Per savo karjerą E.Dimša yra rungtyniavęs įvairiuose šalies klubuose bei krimtęs legionieriaus duonos Italijos ir Estijos komandose.

Aukštaūgis komandoje ras nemažai pažįstamų veidų. Krepšininkas vienoje sporto mokyklos komandoje kelis metus yra rungtyniavęs su Martynu Linkevičiumi. Taip pat yra puikiai pažįstamas su bendraamžiu Rolandu Alijevu.

Pasirašius sutartį su E.Dimša, „Juventus“ klubas baigė komplektuoti aukštaūgių grandį. Vasarą Utenos komanda sudarė kontraktus su Edgaru Želioniu ir Arminu Urbučiu bei pratęsė bendradarbiavimą su Sauliumi Kulviečiu.

Sutartis su „Juventus“ ekipa taip pat turi Aidas Viskontas, R.Alijevas, M.Linkevičius, Edgaras Stanionis bei Arijus Pašakarnys. Komandą treniruos Antanas Sireika.

Utenos klubas, kuris pasirengimą naujam sezonui pradės rugpjūčio 17 dieną, dar ieško atakuojančio gynėjo pozicijoje rungtyniaujančio krepšininko bei žaidėjo, užimsiančio poziciją, kuri atsilaisvino klubą palikus Jauniui Davniukui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius