Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

K.Evansas: „Jei gaučiau šansą, tikrai žaisčiau Lietuvos rinktinėje“

Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale – trumpas pokalbis, kurį pristato parduotuvių tinklas DEPO. Jame – Kauno „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas.

Praėjusių metų balandžio 1-ąją amerikietis, Kazys Maksvytis, „Žalgiris“ ir Lietuvos krepšinio federacija nusprendė papokštauti ir pranešti apie K.Evanso natūralizavimą bei prisijungimą prie Lietuvos nacionalinės rinktinės. Visgi ne visi fanai suprato, kad tai tėra nekalta apgaulė.

„Taip, buvo tokių sirgalių, kurie sakė, kad tikrai turėčiau žaisti rinktinėje. Kai kurie sirgaliai, kuriuos sutikau eidamas gatve, taip ir nesužinojo, kad tai tebuvo balandžio 1­-osios pokštas. Jie galvojo, kad išties žaisiu Lietuvos rinktinėje. Jie nuliūdo, kai sužinojo, kad tai pokštas“, – pasakojo kauniečių vedlys.

Keenanas Evansas ir Kazys Maksvytis
Keenanas Evansas ir Kazys Maksvytis

Paklaustas, ar priimtų pasiūlymą, jei Lietuvos krepšinio federacija iš tiesų norėtų jį matyti rinktinėje, žalgirietis palinksėjo galva.

„Manau, tikrai pasinaudočiau tokia galimybe. Tai būtų smagu ir tai, ko dar nesu patyręs. Dar vienas smagus iššūkis, – sakė Keenanas. – Tačiau man patinka, kad Lietuva išlaiko kryptį savo rinktinėje turėti tik lietuvius. Jie myli savo šalį ir nori parodyti, kad atvyko iš svarbios krepšinio šalies. Bet jei gaučiau šansą, tikrai žaisčiau Lietuvos rinktinėje.“

Pernai legionierius pirmoje sezono pusėje tempė „Žalgirį“ į priekį, tačiau sausį patirta Achilo sausgyslės trauma privertė jį svarbiausias kovas – Eurolygos atkrintamąsias, Citadele KMT bei Betsafe-LKL finalus – stebėti iš šalies.

„Tai ir puikus jausmas, ir tuštumos jausmas. Jaučiausi, kad neprisidėjau, bet tuomet buvau vienas garsiausių žmonių nuo suoliuko. Sirgau už savo komandos draugus kiekvienose rungtynėse, taip pat ir treniruotėse drąsindavau visus. Jautiesi to dalimi, bet tai ne tas pats jausmas, kaip žaidžiant pačiam“, – praėjusius metus prisiminė žalgirietis.

K.Evanso taip pat kalbėjo apie nenoromis pamirštą hobį ir kitus dalykus. Pilnas pokalbis su Kauno klubo lyderiu – Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale.

VIDEO: Keenanas Evansas apie atstovavimą Lietuvai: „Jei tokia galimybė pasitaikytų, manau pasinaudočiau ja“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius