Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 02

Kapitono pavyzdys – apie neregėtą talentą, G.Vovorą ir 20 siūlių veide: „Ne dabar“

Neužsikirsdamas atsakymus bėręs Deividas Gailius kiek stabtelėjo, išgirdęs klausimą, kaip įtikino medikus leisti jam žaisti su 20 siūlių veide.

Atrodė, kad Klaipėdos „Neptūno“ kapitonas apie tai anksčiau net nebuvo pagalvojęs. Kaip ir apie galimas pasekmes.

„Nepaklausiau, – interviu su 15min pradžioje šyptelėjo 35-erių veteranas. – Kažkiek pasisaugau ir tiek. Nieko ant lūpos juk neužsidėsi, kaip kaukės ant lūžusios nosies. Stengiesi negalvoti.“

„O medikai visada sako, kad reikia kuo ilgiau pasigydyti ir pasisaugoti. Bet ne dabar. Mums gerai sekasi, nesinori atsitraukti nuo komandos. Norisi padėti. Juolab, kad ir Timas (Lambrechtas) traumuotas. Negaliu imti ir tiesiog nežaisti“, – aiškino „Neptūno“ kapitonas.

„Betsafe-LKL“ nuotr./Deividas Gailius
„Betsafe-LKL“ nuotr./Deividas Gailius

Praėjusią savaitę jo rungtynės su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ baigėsi itin skausmingai. Ketvirto kėlinio viduryje 35-erių veteranas susidūrė su varžovu ir prigulė ant parketo susiėmęs už burnos.

Pasipylė kraujas, o D.Gailiaus mačas baigėsi anksčiau laiko.

VIDEO: Deivido Gailiaus trauma Utenoje

Jis greitosios pagalbos automobiliu buvo nuvežtas į ligoninę Utenoje, bet ten, po pasitarimo, nusprendė, kad didžiulę žaizdą bus geriau susiūti sostinėje.

Laimingas sutapimas, kad į rungtynes buvo atvykusi ir žmona Jolita, kuri sėdo prie automobilio vairo, o šalia įsitaisęs dvimetrinis krepšininkas spaudė kraujuojančią žaizdą turbūt blogiausiame šalies kelyje iš Utenos į sostinę.

„Daktaras negali sakyti, kad nesusiūs. Ir Utenoje sakė, kad susiūs, bet leido suprasti, jog geriau važiuoti į Vilnių. Paskambinau Tomui Vorobjovui, „Ryto“ daktarui, kai žaidžiau Vilniuje. Jis patarė net negalvoti ir važiuoti tiesiai į sostinę.

Taip ir padarėme. Žmona greitai nuvežė. Na, kaip greitai – vis tiek pusantros valandos užtruko“, – tęsė D.Gailius.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Deividas Gailius
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Deividas Gailius

„Neptūno“ kapitono žaizdai prireikė net 20 siūlių.

Velykų savaitgalis prie šventinio stalo nebuvo pats maloniausias ragaujant įprastus patiekalus, bet jau po savaitės – pirmadienį Klaipėdoje – D.Gailius vėl žengė į aikštę ir žaidė 24 minutes su puse.

Kapitonas pelnė 10 taškų (2/2 dvit., 2/6 trit.), o „Neptūnas“ po neįtikėtinai dramatiškos rungtynių pabaigos ir sekretoriato klaidos 91:89 palaužė Mažeikių „M Basket-DELAMODE“ klubą, aplenkdami jį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) turnyrinėje lentelėje.

Betsafe-LKL nuotr./Deividas Gailius
Betsafe-LKL nuotr./Deividas Gailius

Sunkiai sezoną pradėjusiems klaipėdiečiams tai buvo jau penkta pergalė iš eilės. Ilgesnę seriją LKL šiuo metu turi tik Kauno „Žalgiris“.

Apie kardinaliai pasikeitusią „Neptūno“ kryptį, Georgios Vovoro gudrybes, neregėtą Ąžuolo Tubelio talentą ir tikslus likusioje sezono dalyje – D.Gailiaus interviu 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius