Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 06 27

Karjerą baigusiam Martynui Pociui – jautri žmonos žinutė

Apie karjeros pabaigą prieš dvi savaites paskelbusiam buvusiam Kauno „Žalgirio“ krepšininkui Martynui Pociui jautrią žinutę „Instagram“ tinkle parašė jo žmona Viktorija.
Martynas Pocius su žmona Viktorija
Martynas Pocius su žmona Viktorija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Labai gerai prisimenu pirmąjį mūsų poros krepšinio sezoną Madride. Tada atrodė, kad visa tai truks amžinybę ir karjeros pabaiga tokia tolima, viskas dar tik prieš akis.. Kiekvieną dieną suruoši dėžutę su reikiamu kiekiu vaistų nuo skausmo, bet tuo metu to net nesureikšmini: reikia, tai reikia, ko gero, visi krepšininkai juos ryja saujomis. O ar gali būti kitaip?! Net nepastebi ir tų per dažnai užklumpančių traumų. Juk jos, ko gero, neaplenkia ir kitų sportininkų, tyliai savęs paklausi. Metai bėga, traumų nemažėja, operacijų daugėja.. Tik tada supranti, kad šitaip neturi būti. Kai vidurį nakties pramerkęs akis stebi, kol šis šlubuodamas pasieks vonios kambarį ar rytais prisilaikydamas sunkiai nulips laiptais žemyn.. Ir štai mes čia, Valencijos namų arenoje. Gegužės 14 d. Žinau, kad atvažiavau į paskutines jo karjeros rungtynes. Simboliška, jog šioje arenoje buvo pirmosios mano išvykos rungtynės, kuriose apsilankiau Marčiui žaidžiant Madrido “Real”. Prisižadu sau, kad neverksiu. Laimim rungtynes, nuo atkrintamųjų mus skyrė tik viena pergalė! Komanda sužaidė nerealiai gražias rungtynes. Suskamba finalinė sirena. Žiūriu į aikštelę ir nesuprantu kas vyksta. Apie jo karjeros pabaiga žinojo tik treneris bei keli artimiausi komandžiokai (bent jau taip galvojau). Vyrukai apsupa Marčių ratu, visi jį apsikabina, treneris pabučiuoja. Komanda džiaugiasi ne dėl to, kad iškovojo išvykos pergalę prieš Ispanijos čempionus, komanda džiaugiasi, kad sugebėjo šią pergalę padovanoti Marčiui jo paskutinėse karjeros rungtynėse. “Let’s do it for Marty” – toks buvo tų rungtynių tikslas. Nesusivaldau, ašaros kaupiasi akyse.. Ne jokie MVP titulai, ne čempiono vardas ar įmesti taškai... Tai, ką matau aikštelėje - visų pagarba bei meilė jam - yra didžiausias jo net ne karjeros, o gyvenimo laimėjimas ????????????????????????

A post shared by Mrs. Viktorija Pocienė (@qviktorija) on

M.Pocius dėl karjeros pabaigos buvo apsisprendęs jau gegužės 14-ąją, prieš paskutines Mursijos UCAM rungtynes Ispanijoje, kai ekipa žaidė su vėliau jau čempione tapusia „Valencia“.

V.Pocienė ilgame įraše užsimena apie poros pažintį bei M.Pociaus sunkumus dėl traumų ir nuolatinių skausmų.

My real MVP ♥️????????

A post shared by Mrs. Viktorija Pocienė (@qviktorija) on

Šeimyninis duetas ????????MP7 ♥️

A post shared by Mrs. Viktorija Pocienė (@qviktorija) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius