Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2023 09 04

L.Kleiza siūlo nepulti į euforiją: „Ši pergalė nieko nereikš, jei nelaimėsi ketvirtfinalio“

Sekmadienio vakarą Lietuvos krepšinio rinktinė iškovojo vieną įstabiausių visų laikų pergalių voždama skambų antausį pasaulio čempionato favoritei JAV rinktinei ir taip Filipinų sostinėje Maniloje pratęsdama laimėjimų seriją iki 5. Mačą apibendrinę buvo rinktinės senbuviai Linas Kleiza ir Martynas Gecevičius giria Kazio Maksvyčio auklėtinių kovingumą ir įsitikinę, jog tai – ne riba.

„Pergalė, ypač prieš amerikiečius, visada yra svarbi. Jau anksčiau sakiau, kad ši JAV rinktinė nėra įtikinanti. Jiems šis pralaimėjimas duos motyvacijos, privers atsibusti, žaisti kitaip. Lietuviai viską labai gerai išnaudojo. Prieš mačą kalbėjome apie tai, kad mus sunku analizuoti, o amerikiečiai net nežinojo mūsų pavardžių.

Pirmas kėlinys buvo kosminis, lietuviai laikėsi dėl puikiai pataikytų tritaškių. Šį kartą pataikė visi be išimties. Visi. Taip pat prie pergalės stipriai prisidėjo gera kova po krepšiais, antrieji šansai, puolime atkovoti kamuoliai. Prieš Lietuvą dabar yra labai sunku ruoštis žaisti, nes ši komanda neturi lyderio“, – istorinį triumfą prieš amerikiečius 15min laidoje „Krepšinio karštis“ apibendrino L.Kleiza.

Jam pritarė ir kitas laidos ekspertas M.Gecevičius.

„Viskas labai paprasta – septyni rinktinės žaidėjai įmetė 10 ir daugiau taškų ir dar du po devynis. Tai ką tu čia gali analizuoti“, – šypsojosi buvęs snaiperis.

Stipriai asmeninę akistatą Mažeikių klubo įžaidėjui Vaidui Kariniauskui pralaimėjusi „Los Angeles Lakers“ žvaigždė Austinas Reavesas sulaukė nemažai ir šmaikščių L.Kleizos komentarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius