Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 12 /20:52

LKL autsaiderių akistatoje „Vytautas“ nokautavo „Nevėžį“

Prienų–Birštono „Vytauto“ (6-24) ekipa itin svarbiose „Betsafe–LKL“ čempionato rungtynėse palaužė Kėdainių „Nevėžį“ (8-22) ir neleido varžovams pabėgti. Kėdainiškių pergalės atveju, „Vytauto“ šansai ištrūkti iš turnyro lentelės dugno būtų subliuškę.
LaMelo Ballas ir Kervinas Bristolis
LaMelo Ballas ir Kervinas Bristolis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Vytautas“ viso susitikimo metu kontroliavo rungtynių eigą ir 96:79 (27:21; 26:22; 13:17; 28:17) susitvarkė su „Nevėžiu“.

„Nevėžio“ ekipa ketvirtojo kėlinio pradžioje bandė naikinti turimą 6 taškų deficitą, tačiau puikiai atakavę svečiai iš Prienų greitai įgijo net 12 taškų persvarą – 76:64.

„Nevėžį“ galutinai nužudė įspūdingas Edvino Šeškaus tritaškis besibaigiant atakos laikui, kurį gynėjas paleido iš 9 metrų. Po E.Šeškaus taškų „Vytautas“ likus kiek mažiau negu dviem minutėms jau pirmavo 84:70.

Po šio epizodo „Vytautas“ pradėjo smagintis. Greitose atakose niekieno netrukdomas Kevinas Bristolis dėliojo į krepšį, o „Vytautas“ susikrovė itin solidžią persvarą.

„Vytautas“ itin svarbias rungtynes pradėjo kaip reikiant susikaupęs. Prieniškiai jau pirmajame kėlinyje buvo įgiję dviženklę persvarą – 25:14.

Antrajame kėlinyje „Nevėžis“ keliskart bandė mažinti atsilikimą, tačiau svečiai vis pabėgdavo ir į pertrauką išėjo turėdami 10 taškų pranašumą (53:43).

Vien per pirmus du kėlinius abi ekipos pataikė po 8 tritaškius. „Nevėžiui“ prireikė 16 bandymų, o „Vytautui“ – 12.

Po pertraukos abi ekipos pagerino gynybą ir nors kėdainiškiai sumažino deficitą, prieš lemiamą ketvirtį jie vis dar buvo besivejančių vaidmenyje (60:66). Vis dėlto ketvirtajame kėlinyje prieniškiai ir vėl pademonstravo puikų puolimą ir iškovojo užtikrintą pergalę.

„Nevėžis“: Jamesas Woodardas 20, Tadas Sedekerskis 17 (8 atk. kam.), Aleksandras Zacharovas ir Gintautas Matulis po 9.

„Vytautas“: Eigirdas Žukauskas 16 (7 rez. perd.), Justas Sinica 15, LiAngelo Ballas 11, Egidijus Dimša, Edvinas Šeškus ir Kervinas Bristolis (9 atk. kam.) po 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius