-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 07

LKL finalą aplankęs V.Dambrauskas apie G.Žibėno ir N.Čanako konfliktą: „Nuo to tik įdomiau“

Geriausias Lietuvos futbolo šių dienų treneris Valdas Dambrauskas yra sugrįžęs į tėvynę ir nepraleidžia progos apsilankyti svarbiausiuose šalies sporto renginiuose. Strategas įdėmiai seka ir LKL superfinalo peripetijas, nors prisipažįsta, kad jo tikroji meilė – Kauno „Žalgiris“, kuris prieš Panevėžio „Lietkabelį“ sensacingai krito pusfinalyje.
Valdas Dambrauskas apsilankė LKL finale
Valdas Dambrauskas apsilankė LKL finale / 15min koliažas

„Nepalaikau nei vienų, nei kitų. Krepšinis man – tai Kauno „Žalgiris“. Taip buvo nuo mažens. Taip bus ir visą laiką. Šeimoje ir giminėje sergame visi tik už šią komandą. Šiemetinį finalą, žinoma, vis tiek žiūriu, nes įdomu, juk kažkas naujo. Neteko man dar per trisdešimt metų matyti, kad „Žalgirio“ nebūtų finale“, – dalyvaudamas 15min tinklalaidėje apie futbolą „Skrieja kamuolys“ kalbėjo V.Dambrauskas.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“ su V.Dambrausku: Lietuvos rinktinė, trenerio kelias ir „Hajduk“ didybė

Treneris su savo bičiuliu ir Vilniaus „Ryto“ aistringu sirgaliumi Pauliumi Ambrazevičiumi gyvai stebėjo ir trečiąsias finalo serijos rungtynes, kuriose aistros kunkuliavo ne tik aikštėje, bet ir šalia jos.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Vilniaus „Rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“
Lukas Balandis / BNS nuotr./Vilniaus „Rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“

Nenadas Čanakas sukonfliktavo su Giedriumi Žibėnu bei Dariumi Gudeliu, buvo išvarytas iš rungtynių ir taip atsidūrė dėmesio centre.

Paklaustas, ar kažką panašaus tekę matyti ir patirti futbolo rungtynėse, Splito „Hajduk“ komandos strategas šypsojosi.

„Futbolo stadionuose viskas kiek kitaip, nes technines zonas dažniausiai skiria tunelis į rūbines, tad išvarytas treneris dažniausiai patraukia ten. Čia viskas buvo kiek kitaip. Nenadas turėjo praeiti pro visą „Ryto“ atsarginių suolelį, tad ir kilo konfliktas. Kai labai nori... Panevėžiečių treneris sakė, kad nieko nestūmė, tiesiog ėjo, – su šypsena epizodą prisiminė futbolo specialistas. – Sėdėjau labai gerose vietose, tad viską mačiau puikiai. Ką čia galima pasakyti? Visko sporte būna. Kita vertus, ar nuo to tik ne įdomiau? Priešprieša sporte visada turi būt.“

Lukas Balandis / BNS nuotr./Vilniaus „Rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“
Lukas Balandis / BNS nuotr./Vilniaus „Rytas“ – Panevėžio „Lietkabelis“

V.Dambrauskas šį sezoną su didžiausiu Kroatijos klubu „Hajduk“ laimėjo šalies lygos sidabro medalius bei iškovojo šalies taurę. Pastarąjį kartą Splito klubas tai buvo padaręs 2013-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius