Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 04 30

„LKL Finalas“ grįžta su charizmatiškais treneriais ir nauja vedėja

Didelio 15min skaitytojų ir žiūrovų dėmesio sulaukusi laida „LKL Finalas“ grįžta į eterį su tais pačiais vedėjais ir nauju komandos nariu. Prie charizmatiškų LKL trenerių Žydrūno Urbono, Virginijaus Šeškaus, žurnalistų Kęsto Rimkaus, Donato Urbono prisijungs ir Sigita Belickaitė.
Laidą apie LKL finalus 15min eteryje ves S.Belickaitė, V.Šeškus, K.Rimkus, D.Urbonas ir Ž.Urbonas.
Laidą apie LKL finalus 15min eteryje ves S.Belickaitė, V.Šeškus, K.Rimkus, D.Urbonas ir Ž.Urbonas. / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Laidoje „LKL Finalas“ bus išsamiai analizuojama kova dėl Lietuvos čempionų titulo, įdomiausios mikrodvikovos, trenerių taktiniai ėjimai, įdomiausia statistika ir kitos intrigos aikštėje bei greta jos.

„Nepaprastai smagu, kad abu treneriai ir šiemet sutiko pasidalinti savo įžvalgomis. Tiesa, su sąlyga, jeigu jų pačių komandos nekovos dėl titulo, – pasakojo laidų „Eurolygos diena“, „Ginčas“ „Atsarginiai“, „Vieni vartai“ prodiuseris Tomas Langvinis. – Sulaukėme daugybės net tik krepšinio mėgėjų, bet krepšinio profesionalų atsiliepimų, kad praėjusį sezoną trenerių įžvalgų klausytis buvo labai įdomu.

Nors šiemet finale nusimato mažiau rungtynių, laida bus dar geresnė. Tuo net neabejoju.“

Laidos vedėjų gretas papildys S.Belickaitė. Ji puikiai pažįstama krepšinio aplinkoje, nes daugybę metų buvo „Ryto“ komandos šokėja, dirbo Lietuvos krepšinio lygoje ir prisidėjo prie didelių projektų organizavimo. Jau anksčiau filmavosi ir televiziniuose projektuose bei reklamose.

„Jaučiu smagų jauduliuką, kad ir vėl būsiu krepšinio sūkuryje, grįšiu ten, kur save jau teko išbandyti, bet taip ir nebuvo progos tęsti to, kas man išties labai patiko ir kėlė daug gerų emocijų, – kalbėjo S.Belickaitė. – Labai džiaugiuosi suteikta galimybe. Pačiai dar šiek tiek baisoka, bet kai šalia tokia profesionali ir palaikanti komanda, tikiu, viskas bus super.“

S.Belickaitė taps ne tik laidos „LKL Finalas“ vedėja. 15min savo žiūrovams vasarą pristatys dar kelis naujus televizinius projektus, o Sigita bus viena iš laidų vedėjų ir kūrėjų.

„Mes labai norėjome matyti Sigitą savo gretose. Ji nepaprastai žavi mergina, o jos atėjimas mums suteiks dar daugiau galimybių. Beje, Sigita turi nuostabią sesę Dalią, kuri žiūrovams pažįstama iš „Žalgirio TV“ laidų. Labai tikiuosi, kad mes dar pateiksime savo žiūrovams daugiau staigmenų. Ir ką gali žinoti: gal dvi nuostabios sesės dirbs drauge“, – kalbėjo populiarių 15min TV projektų autorius T.Langvinis.

„LKL Finalo“ laidos premjera numatyta prieš pat pirmąsias šio sezono finalo rungtynes, kurios planuojamos gegužės 29 dieną. Lygos čempiono titulą gina Kauno „Žalgiris“. Šį sezoną finalo serijoje bus kovojama iki trijų pergalių.

VIDEO: „Atsarginiai“: perlaužtas Domantas Sabonis, braškantys čempionai ir „Spurs“ likimas
VIDEO: „Ginčas“ dėl chaoso „Ryto“ klube: A.Guoga, pinigai, sirgaliai ir pralaimėjimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius