Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 20

LKL komunikacijos vadovo žinutė Šarui: „Kad ir kas būtum, pagarba žmogui privalo išlikti“

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komunikacijos direktorius Šarūnas Mazalas sureagavo į sekmadienio vakarą plačiai nuskambėjusią spaudos konferenciją po Kauno „Žalgirio“ komandos pralaimėjimo „Šiauliams“.
Šarūnas Jasikevičius ir Šarūnas Mazalas
Šarūnas Jasikevičius ir Šarūnas Mazalas / 15min nuotr.

Netikėtą nesėkmę sugėręs „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius po rungtynių sulaukė LKL komentatoriaus Tautvydo Kubiliaus klausimų, į kuriuos atsakė su neslepiamu nepasitenkinimu.

„Ar tu žiūri mūsų rungtynes LKL? Čia pirmą sykį mes taip darome? Kas antrose rungtynes taip yra. Idėja yra tokia, kad turime jauną įžaidėją, kuriuo labai tikime. Nesuprantu, atrodo, kad pirmą sykį tokius dalykus darytume“, – paklaustas, kodėl Thomasą Walkupą rungtynėse naudojo tik nuo trečio kėlinio, išdėstė Šaras.

Tokia trenerio retorika užkliuvo Š.Mazalui, kuris savo asmeninėje „Facebook“ paskyroje atsakė „Žalgirio“ strategui.

Nu negali tu taip bendrauti, nu negali.

Kai Tautvydas Kubilius po konferencijos parašė „sudegiau“, galvojau, kad eilinis trenerio patujinimas ir nepasitenkinimas po pralaimėjimo.

Bet čia buvo labai stipru. Ne, čia tikrai ne žurnalistas sudegė, čia sudegė treneris. Ir jei jau didžioji dalis komentarų smerkia tokį bendravimą (žinant asmens aukštinimą), vadinasi, gerokai perspausta.

Tu turi dirbti savo darbą ir gerbti tuos, kurie dirba savo darbą. Kad ir kas būtum, pagarba žmogui privalo išlikti.

Tavo elgesys sudaro komandos įvaizdį ir parduoda bilietus. Tiek neigiamų komentarų apie asmenį jau seniai nemačiau“, – rašė LKL komunikacijos vadovas.

Š.Jasikevičius nenoriai atsakė ir į kitus T.Kubiliaus klausimus. Štai pastarajam pasiteiravus, ar pirmą kartą treniruotė surengiama iš karto po rungtynių, Šaras atsakė „gal, nežinau“, o paklausus, kokios priežastys lėmė „Šiaulių“ laimėtą kovą dėl kamuolių, treneris priminė prieš tai savo pasakytas mintis.

„Priežastys tokios, kokias išvardinau tau prieš kelias minutes. Kai kurie nesugeba užsivesti LKL rungtynėms, o aš kaip treneris jų neužvedu“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Žalgiris“ rungtynes prieš Šiaulių klubas pralaimėjo 83:86 ir patyrė pirmąją nesėkmę namuose šiame LKL sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius