Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 03

LKL savaitė: draugiškų rungtynių maratono pradžia

Iki naujojo „Betsafe–LKL“ sezono starto lieka mažiau nei trys savaitės ir komandos ne tik baigia komplektacijos darbus, bet ir pradeda draugiškų rungtynių maratoną.
Deividas Sirvydis
Išskirtinei publikai atviros vilniečių rungtynės: „Rytas“ - VEF / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Visi svarbiausi „Betsafe–LKL“ praėjusios savaitės įvykiai – tradicinėse savaitės apžvalgoje.

„Nevėžis“ – aktyvus. Net penkios naujienos praėjusią savaitę atkeliavo iš „Nevėžio“ stovyklos. Kėdainių klubas pasipildė dviem žaidėjais ir sužaidė trejas draugiškas rungtynes.

„Nevėžio“ marškinėlius ateinantį sezoną vilkės amerikiečiai Jonas-Christopheris Fulleris (23 metų, 196 cm) ir Andre Hollinsas (25 metų, 195 cm).

Su šiais dviem gynėjais pasirašius sutartis, „Nevėžis“ baigė komandos komplektaciją.

12 krepšininkų turinti komanda spėjo sužaisti jau trejas rungtynes pasirengimo cikle ir dar nepatyrė pralaimėjimo kartėlio.

Iš pradžių „Nevėžis“ 79:75 įveikė Vilniaus „Perlą“ (R.Miniotas – 18 taškų), vėliau 80:75 pranoko Panevėžio „Lietkabelį“ („Nevėžiui“ Ch.Collinsas ir M.Varnas – po 14 taškų, „Lietkabeliui“ M.Morrisonas – 12 taškų), o penktadienį 72:59 nugalėjo Liublino „Start“ (Ch.Collinsas – 16 taškų).

„Nevėžis“ – daugiausia rungtynių kol kas žaidžianti „Betsafe–LKL“ komanda. Šiandien Kėdainiuose prasidės tarptautinis krepšinio turnyras, jame taip pat dalyvaus „Lietkabelis“, Minsko „Cmoki“ ir Čerkasų „Mavpy“, komandos per trejas dienas sužais po trejas rungtynes.

„Ryto“ ir „Neptūno“ pergalės. Praėjusio sezono prizininkai Vilniaus „Rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“ sužaidė po du susitikimus ir šventė pergales.

„Rytas“ 100:71 pranoko Liublino „Start“ (E.Bendžius – 16 taškų) ir 97:80 nugalėjo Rygos VEF (E.Bendžius – 15 taškų).

„Neptūnas“ 96:45 sutriuškino savo dublerius (G.Masiulis – 20 taškų) ir 71:52 nugalėjo Dnepropetrovsko „Dnipro“ (L.Kisielius – 14 taškų).

Beje, praėjusią savaitę „Neptūnas“ atsisveikino su Matu Juciku (24 metų, 205 cm) – skelbiama, kad išsiskirta abipusiu susitarimu.

„Juventus“ rado įžaidėją. Utenos „Juventus“ atakoms su Doviu Bičkauskiu ateinantį sezoną diriguos Alexas Hamiltonas (24 metų, 195 cm). Įžaidėjas tapo trūkstama komandos dalimi.

A.Hamiltonas anksčiau bandė prasibrauti į NBA, net turėjo sutartį su „Golden State Warriors“. Praėjusį sezoną amerikietis žaidė NBA G lygoje.

Kol kas be naujoko „Juventus“ pergale pradėjo draugiškų rungtynių ciklą – Anykščiuose 81:59 pranoko Krasnojarsko „Jenisej“ (G.Radzevičius – 17 taškų).

„Skycop“ pergalė. Prienų „Skycop“ praėjusią savaitę pristatė naują logotipą, pasklelbė, kad komandos gydytoju dirbs ilgametis Kauno „Žalgirio“ štabo narys Robertas Narkus ir dar pasiekė pergalę pirmose rungtynėse.

„Skycop“ 80:63 pranoko dažniausią Lietuvos klubų varžovą praėjusią savaitę Liublino „Start“ – 80:63 (O.Varanauskas – 22 taškai).

Beje, naują sezoną „Skycop“ pasitiks su šūkiu „Tik aukštyn!“

„Šiaulių“ ir „Dzūkijos“ rungtynės. Be draugiškų rungtynių kol kas lieka tik Kauno „Žalgiris“.

„Šiauliai“, „Dzūkija“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždės“ praėjusią savaitę išbandė savo jėgas.

„Šiauliai“ 77:98 pralaimėjo „Jenisej“ komandai (A.Udras – 12 taškų).

„Dzūkija“ pasidalijo po pergalę su Liublino „Start“ – iš pradžių pranoko varžovus 71:69 (P. Petrilevičius – 19 taškų), kitą dieną nusileido 67:71 (P. Petrilevičius – 19 taškų).

O „Pieno žvaigždės“ sezonui rengiasi Kinijoje ir dalyvavo draugiškame turnyre, bet apie rezultatus nepranešama.

TV transliacijos. Naujasis „Betsafe–LKL“ sezonas prasidės rugsėjo 22 d. rungtynėmis tarp „Žalgirio“ ir „Pieno žvaigždžių“, jos bus tiesiogiai transliuojamos per BTV televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius