Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 05 14

Nerimas Serbijoje – NBA žvaigždė gali praleisti pasaulio čempionatą

Serbijos rinktinė į pasaulio pirmenybes gali vykti be vieno savo lyderių. Anot eurohoops.net, Nikola Jokičius nėra apsisprendęs, ar apsivilks nacionalinės rinktinės marškinėlius šiemet.
Nikola Jokičius
Nikola Jokičius / „Scanpix“/AP nuotr.

„Bus svarbu, kaip jausiuosi, ką apie dalyvavimą galvoja komanda. Ko nori mano šeima ir mano agentas. Reikia laukti, kokia bus savijauta“, – Denverio spaudai teigė serbas.

24-erių metų krepšininkas nepadėjo savo šaliai 2017 metų Europos čempionate. Taip pat neužsivilko gimtinės marškinėlių nei viename atrankos į pasaulio čempionatą mače.

Aukštaūgis Serbijos rinktinei atstovavo vienintelį kartą 2016 metų olimpinėse žaidynėse Brazilijoje. Ten Serbija nužengė iki pat finalo, kuriame susitiko su JAV, o Nikola Jokičius tą vasarą Rio de Žaneire rinko po 9,1 taško, 6,4 atk. kamuolio ir 2,6 rez. perdavimo.

Serbas buvo tikras „Denver Nuggets“ vedlys šių metų NBA atkrintamosiose varžybose: rinko po 25,1 taško, atkovojo po 13 kamuolių ir atliko po 8,4 rez. perdavimo.

Žvėriškos statistikos nepakako – Denverio klubas baigė savo žygį Vakarų konferencijos pusfinalyje, nusileidęs „Portland Trail Blazers“ ekipai serijos rezultatu 3:4.

Pasaulio krepšinio čempionatas Kinijoje prasidės rugpjūčio 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius