Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 02

Nusivylęs M.Kuzminskas: lietuviai man linki traumų ir nebežaisti rinktinėje

Mindaugas Kuzminskas LNK žinioms paaiškino savo pasirinkimą rungtyniauti Milano „Olimpia“ ekipoje ir atskleidė, kad sulaukė tautiečių pykčio.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Mėgstamiausiu metų Lietuvos sportininku išrinktas Mindaugas Kuzminskas pastarosiomis dienomis sulaukė daug piktų žinučių.

„Juokauju, kad esu tautos priešas numeris vienas. Bandau atsiriboti, bet sunku, kai gauni visokių žinučių – gauti traumą, nebežaisti rinktinėje. Suprantu žmones. Jie nusivylę. Tikėjosi, kad prisijungsiu prie „Žalgirio“. Ką padarysi. Galbūt ateityje susiklostys kitaip“, – apie šių dienų išgyvenimus LNK pasakojo M.Kuzminskas.

Krepšininkas paaiškino, kodėl pasirinko Italijos klubą: „Galbūt finansiškai tai ne geriausias pasirinkimas, bet Milano klubas manęs tikrai labai norėjo, pasiūlė lanksčias sąlygas ir pakalbėjus su treneriu klausimų nebeliko.“

Nors tautiečiai Mindaugą norėjo matyti Kaune, pats puolėjas juokavo, kad žalgiriečiams pagalbos nereikia: „„Žalgiris“ žaidžia taip nerealiai, kad aš nežinau, kas jiems dar galėtų padėti. Mano prisijungimas gal tik sutrukdytų.“

M.Kuzminskas su Milano klubu sudarė kontraktą iki sezono pabaigos su galimybe ją pratęsti, jeigu nesulauks pasiūlymų iš NBA.

Krepšininkas teigė, kad tik iš žiniasklaidos sužinojo, jog turėtų žaisti jau penktadienio Eurolygos rungtynėse su Pirėjo „Olympiakos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius