Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 05

Pasiūlymus atmetinėjantis Rimantas Kaukėnas pripažino: „Tikriausiai tai bus viskas“

Rimantas Kaukėnas vis dar trykšta noru sužaisti bent vieną sezoną, tačiau tiek amžius, tiek gyvenimiški dalykai 41-rių sportininką artina prie karjeros pabaigos. Ir panašu, kad ji atėjo. „Tikriausiai tai bus viskas“, – ne krepšinio, o futbolo aikštėje prasitarė R.Kaukėnas.
Rimantas Kaukėnas
Rimantas Kaukėnas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dabar krepšininką dažniausiai galima sutikti su jo paties vadovaujamu labdaros fondu susijusiuose renginiuose. Kaip ir šį antradienį, kai krepšininkas ir Lietuvos futbolo rinktinės treneris Edgaras Jankauskas simbolinėmis dovanomis pažymėjo bendradarbiavimo pradžią.

Vos išgirdęs klausimą apie karjeros situaciją, R.Kaukėnas nusijuokė. „Šiuo metu esu futbolo stadione, pradėsiu žaisti futbolą laisvalaikiu. Jei rimtai, tai šiuo momentu nesu baigęs, bet laikas jau eiti link to pensinio sportininko amžiaus. Manau, kad labai greitu laiku reikės apsispręsti, ar toliau žaisiu, ar ne. Yra visokių minčių dėl ateities. Jas reikia išgryninti“, – miglotai kalbėjo krepšininkas.

Jei rimtai, tai šiuo momentu nesu baigęs, bet laikas jau eiti link to pensinio sportininko amžiaus

Dukart Lietuvos ir keturiskart Italijos čempionas neslėpė, kad pasiūlymų sulaukė ir tėvynėje, ir Italijoje, tačiau jų nepriėmė.

„Pasiūlymų netrūksta (juokiasi). Yra ir šeimyninė padėtis, ir kitos aplinkybės, kurios neleidžia... Šiaip labai norėčiau dar žaisti, bet amžius daro savo. Jei žaisčiau šį sezoną, o tada ir dar vieną... Tikrai taip negalėčiau. Aplinkybės to neleidžia“, – krimtosi R.Kaukėnas.

Bronzą 2007-ųjų Europos čempionate su rinktine iškovojęs gynėjas neslėpė, kad buvo pokalbių ir su Prienų „Skycop“, kuriame ateinantį sezoną žais broliai Lavrinovičiai, Mindaugas Lukauskis ir, galbūt, Dainius Šalenga.

„Buvo kalbos, mane ir kalbino, ir nekalbino, ir visaip galvojom. Galutinis rezultatas tas, kad esu vyresnio amžiaus žaidėjas, mano šeima negyvena Lietuvoje, mano vaikai – gana dideli, bet jie jau atkentėjo paskui mane važinėdami. Galbūt reikia parodyti dėmesio vaikams ir tai, tikriausiai, pats svariausias argumentas“, – kalbėjo R.Kaukėnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius