Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 27

Permainas klube pristatęs „Neptūnas“ atvėrė ir finansinius klubo planus

Naujuosius metus Klaipėdos „Neptūnas“ pradėjo ne tik pasikeitimais dalininkų gretose, bet taip pat ir administracijoje, rašoma klubo pranešime spaudai.

Dalininkų gretas praėjusių metų antroje pusėje šalia Sigito Ambrazevičiaus, Mariaus Girčio, Vytauto Lygnugario, Arūno Tumos ir Vido Augaičio papildė ir Klaipėdos miesto savivaldybė, kuri nuo šiol turi 9 iš 20 klubo dalių.

„Įstaigos direktoriaus pareigose Sigitą Ambrazevičių, dalininkų susirinkimo sprendimu, nuo sausio 13 d. pakeitė Vilius Sukonas, kuris laikinai eiti pareigas paskirtas iki įvyks konkursas į įstaigos direktoriaus pareigas“, – praėjus daugiau nei mėnesiui, vasario 27 d., pranešė klubas.

bcneptunas.lt/Vilius Sukonas
bcneptunas.lt/Vilius Sukonas

Praėjusių metų pabaigoje pakeitus uostamiesčio komandos įstatus, buvo išrinkta klubo valdyba, kurią sudaro: Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis, Klaipėdos miesto savivaldybės finansų skyriaus vedėja Kristina Petraitienė ir dalininkų atstovas Marius Girčys, kuris taip pat išrinktas ir valdybos pirmininku.

Intensyviai bendradarbiaujant su Klaipėdos miesto savivaldybe buvo parengtas 3 metų Klaipėdos „Neptūno“ finansinis planas (biudžetas) ir 2023-2025 metų strateginis veiklos planas, kuriuos nuosekliai vykdant bus siekiami klubo tikslai, įgyvendinant uždavinius ir priemones jiems pasiekti bei subalansuojant su klubo finansiniais ištekliais.

Kartu iškeltas siekis iš uždirbtų pajamų nuosekliai mažinti klubo ankstesnių metų įsiskolinimus. Planuojamas metinis biudžetas: 2023 m. – 2,27 mln., 2024 m. – 2,33 mln., 2025 m. 2,54 mln. eurų.

Palyginimui, praėjusiame sezone „Neptūno“ pajamos siekė 1,96 mln.

Martynas Mažeika
Martynas Mažeika

Siekiant sėkmingai plėtoti piramidę, į komandą grįžta legendinis „Neptūno“ žaidėjas Martynas Mažeika, jis nuo kovo 1 d. skiriamas į sporto direktoriaus pareigas.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) Klaipėdos „Neptūnas“ su 8 pergalėmis ir 12 pralaimėjimais šiuo metu užima 9 piziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius