-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 29

Po mačo – išsiskyrusios D.Adomaičio ir G.Petrausko nuomonės dėl Ž.Skučo provokacijų

Vilniaus „Ryto“ krepšininkai šeštadienio vakarą 89:82 pasiekė sunkią pergalę LKL pirmenybėse prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“. Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje Dainiaus Adomaičio ir Gedimino Petrausko mintys sukosi apie ne kartą vilniečius provokavusį Žygimantą Skučą.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Aukštaūgis ne kartą buvo susikibęs su „Ryto“ vidurio puolėju Martynu Echodu, teisėjams ne sykį teko tramdyti aistras techninėmis bei abipusėmis pražangomis.

Vieną tokių gavo ir pats D.Adomaitis.

„O kaip jums atrodo? – klausimu į klausimą apie Ž.Skučo elgesį atsakė D.Adomaitis. – Kaip atrodo iš šalies? Jei sirgaliai atsisėdę tribūnose mato, kad Skučas žaidžia nesportiškai, o teisėjai nemato... Tai ką man atsisėst? Tai, ką jis žaidžia – antikrepšinis. Tokios rungtynės turi būt peržiūrėtos ir žaidėjas privalo būti diskvalifikuotas kelioms rungtynėms. Tai yra teisėjų kaltė. Jei dabar Arnas Butkevičius negalės žaisti Europos taurėje – tai irgi bus tik teisėjų kaltė. Paskutinis epizodas, kai jis specialiai trenkė alkūne – tai kam yra visi tie vaizdo įrašai, jei į juos niekas nežiūri? Man yra svarbi mano žaidėjų sveikata.“

VIDEO: D.Adomaičio ir G.Petrausko komentarai

Jo oponentas G.Petrauskas buvo visai kitokios nuomonės.

„Nesiruošiu nei ginti, nei teisti, bet man juokinga, kai vienas žmogus atsiduria epicentre, o visų kitų žaidėjų panašūs epizodai nustumiami į šoną. Nekalbu tik apie Žygimantą. Nekalbu ir apie varžovus. Tarkim, jei mūsų komandos kuris nors kitas žaidėjas prasižengia šiurkščiau reakcijos tokios tikrai nebūna“, – ramiai kalbėjo G.Petrauskas.

Treneris pažėrė ir priekaištų teisėjams, teigdamas, kad „Ryto“ krepšininkų pražangas arbitrai fiksavo kiek kitaip.

„Negali taip skirtis traktavimas, kaip skyrėsi šiandien. Ne teisėjai kalti dėl šio pralaimėjimo, pralaimėjome mes. Bet žiūrėjau jų mačą su “Dzūkija„, mačiau gyvai kas vyko šiandien – yra per daug skirtumų“, – kalbėjo G.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius