Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 19

Policijos atsakas Kauno „Žalgiriui“: „Taisyklės galioja visiems“

Lietuvos policija išplatino pranešimą, paaiškinantį sekmadienio įvykius Utenoje po Kauno „Žalgirio“ pergalės LKL čempionate. Žalgiriečiai nustebo, kad daugybę metų toje pačioje vietoje ant šaligatvio krepšininkus į areną išleidžiančio ir vėliau pasitinkančio autobuso parkavimo vieta šį kartą neįtiko policininkams ir vairuotojas gavo baudą. Bet policija rėžė atgal: „Taisyklės galioja visiems“.
„Žalgirio“ autobusas neleistinoje vietoje
„Žalgirio“ autobusas neleistinoje vietoje / „Facebook“ nuotr.

Į Uteną atvykęs Žalgirio autobusas bordiūrais privažiavo prie pat įėjimo ir sustojo neleistinoje vietoje, ant šaligatvio. Pareigūnai net kelis kartus perspėjo vairuotoją, kad jis patrauktų autobusą į šalia, už keliasdešimt metrų, esančią aikštelę, kur visuomet statomi atvykstančių svečių komandų autobusai. Deja, vairuotojas nereagavo, grubiai atsisakė tai daryti, todėl pareigūnams nebeliko nieko kito, kaip tik iškviesti kelių policijos ekipažą, – rašoma policijos pranešime.

– Nors klubas teigia, kad toje vietoje buvo daugybė neleistinoje vietoje stovinčių automobilių, pateikiame nuotrauką, kurioje matosi, kad čia stovėjo tik „Žalgirio“ autobusas. Labai gerbiame Kauno „Žalgirio“ klubą ir linkime jam kuo didžiausios sėkmės, tačiau tuo pačiu primename, kad taisyklės galioja visiems.“

Dėl vakarykščio "Žalgirio" autobuso vairuotojo nubaudimo. Į Uteną atvykęs Žalgirio autobusas bordiūrais privažiavo prie...

Posted by Lietuvos policija on 2015 m. spalio 18 d.

Tiesa, užfiksuotame vaizdo įraše matėsi iš tos pačios neleistinos vietos išvažiuojantis automobilis, bet jo jau nebebuvo policininkų darytoje nuotraukoje.

Po rungtynių su Utenos „Juventus“ policininkai beveik valandą pildė pažeidimo protokolą ir gerokai užgaišino pavargusių žalgiriečių kelionę namo į Kauną.

„Žalgirio“ atstovai teigia, kad jau daugelį metų autobusas išleisdavo ir pasitikdavo toje pačioje vietoje, aikštelėje tuo metu buvo ir kitų automobilių.

Anot „Žalgirio“ atstovų, taip pat elgdavosi ir kitų komandų vairuotojai, o policininkai būdavo supratingi ir nebausdavo.

Kauno "Žalgirio" pergalė Utenoje patiko ne visiems. Po rungtynių Utenos policija nusprendė nubausti "Žalgirio" autobuso...

Posted by BC Kauno "Žalgiris" oficialus puslapis on 2015 m. spalio 18 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius