-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 12

Prie klubo prisidėjęs D.Adomaitis naujokų neieškos – „Ryto“ komplektacija baigta

Darbus pasaulio krepšinio čempionate baigęs Dainius Adomaitis grįžo į Vilniaus „Ryto“ klubą ir jau vedė pirmąsias treniruotes. Kol treneris dirbo su nacionaline komanda planetos pirmenybėse Kinijoje, „Rytas“ baigė komplektuoti sudėtį naujam sezonui.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Paskutiniu žaidėju, prisijungusiu prie „Ryto“ prieš sezono pradžią tapo Evaldas Kairys.

„Komplektacija šiai dienai baigta, – oficialiai LKL svetainei internete sakė „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis. – Tačiau numatome papildymų sezono eigoje, galbūt po Naujųjų metų. Juolab kad vietų turime – registruojame tik tris užsieniečius, vietos yra dar trims.“

Naują sezoną „Rytas“ pradės registruodamas 14 krepšininkų, iš kurių trys bus legionieriai: įžaidėjas Terrellas Holloway, atakuojantis gynėjas Francisco Cruzas ir aukštaūgis Cameronas Baistow.

„Nenorėčiau sakyti, kad lietuviškėjame, bet šiandien tokios komandos galimybės. Reikia pasidžiaugti, kad atsiranda galimybė pasirodyti lietuviams“, – LKL.lt sakė R.Jarutis.

Iš praėjusio sezono komandoje liko Mindaugas Girdžiūnas, Deividas Sirvydis, Arnas Butkevičius, Eimantas Bendžius, Martynas Echodas, E.Kairys ir jaunieji Marekas Blaževičius bei Einaras Tubutis.

Komandą taip pat papildė Dovis Bičkauskis, „Ryto“ marškinėlius apsivilks sistemos auklėtinis Karolis Giedraitis, praėjusį sezoną praleidęs Panevėžio „Lietkabelyje“.

M.Blaževičius (18 metų) ir E.Tubutis (20 metų), kaip ir dar vienas „Ryto“ sistemos auklėtinis Ąžuolas Tubelis (17 metų), bus registruojami su dvigubomis licencijomis – ateinantį sezoną žais ir „Betsafe–LKL“, ir NKL pirmenybėse.

„Ryto“ direktorius neatmeta galimybės įtraukti ir daugiau jaunųjų Vilniaus klubo žaidėjų į „Ryto“ gretas, pirmenybė bus teikiama Augustui Marčiulioniui (17 metų) ir Simui Jarumbauskui (19 metų).

Penktadienį „Rytas“ žais pirmas draugiškas rungtynes vadovaujant D.Adomaičiui – 17.30 val. „Ryto“ arenoje priims Saratovo „Avtodor“. Tačiau šį susitikimą dar praleis A. Butkevičius. Iš pasaulio čempionato grįžusiam Lietuvos rinktinės nariui suteiktos kelios dienos poilsio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius