Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 13 /14:15

Prieš Karaliaus Mindaugo taurę – V.Matijošaičio iššūkis kitų miestų merams

Artėjančio „KIDY Tour –  Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyro kovos palies ne tik aštuonias stipriausias Lietuvos komandas, bet ir aštuonių miestų merus. Vienas jų – turnyrą priimančio Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis – metė iššūkį kitų miestų vadovams.
Visvaldas Matijošaitis
Visvaldas Matijošaitis / kaunas.lt nuotr.

V.Matijošaitis viešai pasižadėjo Kauno „Žalgirio“ pergalės atveju kitą savaitę į darbą eiti vilkint šios komandos marškinėlius.

„Naujamečių pažadų nedalijau niekam. Bet šiandien noriu pasižadėti, jeigu „Žalgiris“ laimi Karaliaus Mindaugo taurę, visą savaitę į darbą eisiu su „Žalgirio“ marškinėliais. O ką pasižadėsite jūs?“, – iššūkį kitų miestų merams perdavė V.Matijošaitis.

„Labai džiaugiamės, kad šis turnyras rūpi ir turnyrą priimančio miesto merui. Tiesa, pajuokaudami galime sakyti, kad Kauno meras labai rizikuoja, nes „Žalgiris“ – vienas iš taurės varžybų favoritų. Įdomu, ką viešai pasižadės kitų miestų merai“, – teigė Lietuvos krepšinio lygos komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Dėl „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ kovos aštuonios komandos – Pasvalio „Pieno žvaigždės“, Prienų–Birštono „Vytautas“, Utenos „Juventus“, Vilniaus „Lietuvos rytas“, Kauno „Žalgiris“, Klaipėdos „Neptūnas“, Alytaus „Dzūkija“ bei Panevėžio „Lietkabelis“.

VIDEO: V.Matijošaičio iššūkis kitų miestų merams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius