Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 24

Rimantas Grigas: „Lietuvos rytas“ daug stipresnis, bet pastarąsias rungtynes sužaidė nekaip“

Keturias iš eilės rungtynes LKL laimėjęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubas rytoj žais su nė be pralaimėjimų šį sezoną žaidžiančiu „Lietuvos rytu“.
Rimantas Grigas
Rimantas Grigas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Dabar, aišku, geriau žaidžiame. Prisijungė naujų žaidėjų – jiems reikėjo ne tik perprasti mūsų filosofiją, bet ir pajusti draugo petį. Tas supratimas po truputį jau atsiranda. Visi daugiau ar mažiausi prisiderino. Bet nėra taip gerai, kaip norėtųsi. Mes žaidžiame su devyniais ar dešimt žaidėjų kiekvienose rungtynėse, o krepšininkų yra vienuolika“, – „Žinių radijo“ laidai „LKL dienoraštis“ kalbėjo pasvaliečių treneris Rimantas Grigas.

Pasvaliečiai atsisveikino su legionieriumi Derricku Caracteriu, kuris anot trenerio, nepateisino vilčių: „Jis nežaidė taip, kaip mes tikėjomės. Vienose rungtynėse per šešias minutes padarydavo po septynias klaidas, o kitose – sužaisdavo sėkmingai. Jis puolė neblogai, bet gynėsi prastai. Kai keturi dirba gynyboje, o vienas ne... Jis ir pats suprato. Išsiskyrėme gražiai“, – teigė R.Grigas.

Rytoj pasvaliečių laukia dvikova su vilniečiais. R.Grigas sako, kad „Lietuvos rytas“ už „Pieno žvaigždes“ yra daug stipresnis, tačiau pastaruoju metu nedemonstruoja labai geros sportinės formos.

„Vilniečių sportinė forma tai pakyla, tai krenta. Jie dvejas paskutines rungtynes ir Kazanėje, ir Saragosoje sužaidė nekaip. Aišku, stengsimės, dirbsime, norėsime parodyti geresnį krepšinį. Bus nelengva. Po Kazanės jie sakė, kad blogai sužaidė dėl to, jog ruošėsi žaisti su Saragosa, o po to – mūsų eilė. Gal jie visas tas dienas ruošėsi rungtynėms su mumis? – optimizmo prieš sunkias rungtynes nestokojo R.Grigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius