Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 16

„Ryto“ rungtynėse – žiūrovų akį traukęs Domantas Sabonis su sužadėtine

1012 žiūrovų šiltą antradienio vakarą susirinko į Vilniaus „Jeep“ areną pamatyti pirmojo atsinaujinusios „Ryto“ ekipos prisistatymo sostinei krepšinio publikai. Tribūnose po kauke slėpėsi net ir NBA žvaigždė – šiemet „All-Star“ rungtynėse dalyvavęs Domantas Sabonis.
Aušrinė Sabonytė ir Domantas Sabonis
Aušrinė Sabonytė ir Domantas Sabonis / Roko Lukoševičiaus nuotr.

„Indiana Pacers“ aukštaūgis stebėjo „Ryto“ ir Atėnų „Panathinaikos“ rungtynes su sužadėtine Shashana, seserimi Aušrine Sabonyte ir vienu iš brolių Žygimantu Saboniu.

Saboniai įdėmiausiai stebėjo vilniečių vidurio puolėjo Roko Gusčio žaidimą. Su A.Sabonyte draugaujantis naujasis „Ryto“ centras per 15 minučių pelnė 8 taškus ir atkovojo 2 kamuolius.

„Rytas“ emocingose rungtynėse nusileido „Panathinaikos“ 67:75.

Į „Jeep“ areną susirinko ir daugiau žinomų žmonių. Pirmosiose tribūnų eilėse sėdėjo Vilniaus savivaldybės atstovai, Lietuvos krepšinio agentai, Karolina Meschino ir OG Version.

D.Sabonis į Lietuvą grįžo prieš 13 dienų. Dėl traumos NBA sezono tinkamai neužbaigęs 24 metų 211 cm ūgio centras tarpsezonyje greičiausiai tradiciškai sportuos JAV. Tačiau artimiausio NBA sezono dar teks gerokai palaukti – šis gali startuoti tik po naujųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius