Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 09 09

„Ryto“ stovykloje – atidžių sirgalių nepasitenkinimą sukėlusio naujoko laukimas

Paskutinis Vilniaus „Ryto“ pirkinys Chrisas McCulloughas įstrigo JAV. Atvykti į Vilnių dėl COVID-19 testo nesklandumų vėluojantis amerikietis jau spėjo sukelti nepasitenkinimą atidesnių sostinės klubo gerbėjų rate. Tačiau „Ryto“ strategas Donaldas Kairys su potencialiais Vilniaus komandos lyderiais nekantrauja sulaukti išskirtinių savybių aukštaūgio.

Pravėrus „Jeep“ arenos tarnybines duris, prie pat įėjimo laukė klubo darbuotojas su termovizoriumi rankose.

Kai vyrukas tikrino kolegos temperatūrą, termovizorius iš pradžių nedavė rezultato. Tačiau iš antro karto prietaisas jau pateikė rodmenis, kurie leido patekti į „Ryto“ krepšininkų treniruotę.

Tačiau COVID-19 matuokliai užstrigo kitoje Atlanto pusėje. Dėl koronaviruso testo nesklandumų prisistatyti į „Ryto“ stovyklą vėluoja amerikietis Chrisas McCulloughas.

„Šiek tiek yra uždelsta su COVID-19 testo gavimu. Negauname atsakymo, todėl dar negalime nupirkti jam bilieto“, – 15min prieš vakarinę „Ryto“ krepšininkų treniruotę sakė D.Kairys.

„Dienų eigoje“, – paklaustas, kada tikimasi sulaukti legionieriaus Lietuvoje, pridūrė specialistas. Vilniečiai LKL sezono uždangą pakels rugsėjo 19-ąją namų rungtynėmis su Utenos „Juventus“.

rytasvilnius.lt nuotr./Chrisas McCulloughas
rytasvilnius.lt nuotr./Chrisas McCulloughas

Tiesa, dar prieš atvykdamas į Lietuvą legionierius jau spėjo užkliūti „Ryto“ aistruoliams. Šių sukurtas feisbuko puslapis „Ryto Balsas“ prabilo apie įtartiną legionieriaus laisvalaikį.

„Demetrius Jacksonas ir Andrew Goudelockas – jau pluša Vilniuje, tuo tarpu Chrisas McCulloughas pluša prie bonkelės kitoje Atlanto pusėje. Tikėkimės, kad Vilniuje kelio į Vilniaus g. jam niekas neparodys“, – prabilo „Ryto“ sirgalių sukurtas puslapis „Ryto Balsas“, užtikęs įtartinus naktį instagrame pasirodžiusius Ch.McCullougho įrašus, su galimais alkoholiniais gėrimais rankose.

Netrukus 25 metų 206 cm ūgio krepšininkas pašalino šias instagramo istorijas iš savo paskyros.

Vilniečių strategas Donaldas Kairys žurnalistams tikino nematęs įtartinų įrašų.

Užtat komandai jis galėjo pristatyti naujausią „Ryto“ atvykėlį. Ketvirtadienio vakarą pirmą kartą ekipos treniruotėje galėjo dalyvauti ryškiausias tarpsezonio pirkinys Andrew Goudelockas. Jis prisijungė prie kito amerikiečio Demetrius Jacksono, kuris su „Rytu“ jau pluša visą pastarąją savaitę.

Potencialūs „Ryto“ lyderiai nekantrauja Vilniuje sulaukti ir Ch.McCullougho.

„Chrisas yra neįtikėtinas. Jis gali skraidyti. McCulloughas turi puikias rankas ir gali pagauti visus perdavimus, – 15min pasakojo D.Jacksonas. – Visi mūsų aukštaūgiai turi geras rankas, gerai užsiima pozicijas, stato geras užtvaras. Jie gerai leidžiasi krepšio link. Gynėjo svajonė žaisti su tokiais aukštaūgiais. Noriu pamatyti, kaip tai atrodys aikštėje.“

„Praeityje su Chrisu priklausėme tai pačiai agentūrai. Mano buvęs agentas vis man apie jį pasakodavo. Mačiau jo žaidimo epizodus: jis atrodo superatletiškas vaikinas, galintis aikštelėje daryti daugybę dalykų. Noriu su juo pradėti žaisti“, – antrino A.Goudelockas.

D.Kairys nesiskundė, kad visa „Ryto“ komanda susirinks į vieną būrį tik prieš pat sezono pradžią. Kol amerikiečiai dar nebuvo atvykę į Vilnių, treneris galėjo dar geriau pasitikrinti turimus žaidėjus iš Lietuvos. Jis pridūrė, kad D.Jacksonas į sostinę prisistatė puikios formos, o A.Goudelockas dar tikrinamas medicinos personalo, bet jau veržiasi į aikštę žaisti kad ir rytoj.

Ch.McCullougho formą „Rytas“ tikisi patikrinti LKL sezono starto savaitę.

VIDEO: „urBONUSas“: (ne)paskutinis naujokas Vilniuje ir „Žalgiris“ su „Rytu“ už uždarų durų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius