Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 02

Šarūnas Jasikevičius pripažino: „Problema egzistuoja“

Net ir po užtikrintos pergalės Lietuvos krepšinio lygoje Kauno „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius aikštėje matė daugiau blogų dalykų nei gerų.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Žalgiris“ Kaune įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“ 94:70, nors po dviejų kėlinių LKL lyderiai turėjo tik taško persvarą. Antrąjį kėlinį „Žalgiris“ pralaimėjo 20:28.

„Pylos nerašiau, bet žaidėjai ir patys jaučia, kad antras kėlinys buvo katastrofa – taip negalima žaisti, – kalbėjo Š.Jasikevičius. – Tai ir yra mūsų problemos. Ir rungtynėse su „Anadolu Efes“ ar „Emporio Armani“ išeiname į priekį 10-11 taškų ir pasipila klaidos gynyboje, kažkoks atsipalaidavimas. Nežinau ką daryti, turbūt pirmiausia reikia pripažinti, kad problema egzistuoja“.

VIDEO: Š. Jasikevičius: „Reikia pripažinti, kad turime atsipalaidavimo problemą“

Š.Jasikevičius patvirtino, jog šiose rungtynėse leido pailsėti Pauliui Jankūnui, o vokiečio Isaiah Hartensteino nėra Lietuvoje, nes jis yra išvykęs į krepšinio talentų rungtynes Jungtinėse Valstijose.

Užtat žaidimo laiko gavo kiti jauni žaidėjai – ne tik su komanda nuolat sportuojantis Paulius Valinskas, bet ir Gytis Masiulis, per 10 min. pelnęs 9 taškus.

„Jam nėra lengva, nes jis ne visada su mumis treniruojasi, sunku priprasti prie sistemos, bet iš jaunų žaidėjų norime energijos. Jei dar tritaškius pataiko, smagu", – apie G.Masiulį sakė Š.Jasikevičius.

VIDEO: Rungtynių apžvalga: Kauno „Žalgiris“ - Pasvalio „Pieno žvaigždės“ [2017-04-02]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius