-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 19

Tėčio sveikinimas jubiliatei J.Jocytei: „Tikiu, kad vieną dieną ant tavo marškinėlių atsiras raidės WNBA“

Lietuvos moterų krepšinio šviesulys Justė Jocytė lapkričio 19-ąją mini 15-ąjį gimtadienį. Šia proga Vilerbano ASVEL sistemos auklėtinę pasveikino ir jos tėtis Alvydas.
Justė Jocytė
Justė Jocytė / LKF nuotr.
Temos: 2 Justė Jocytė WNBA

Sulaukusi vos 15-os, J.Jocytė jau gali pasigirti ne vienu skambiu įrašu savo karjeroje.

Būdama vos 13-os ji vedė Lietuvos U16 rinktinę į Europos jaunučių čempionato finalą ir pateko į geriausių pirmenybių žaidėjų penketą.

Vos po kelių mėnesių, neatšventusi net 14-ojo gimtadienio, debiutavo Lietuvos moterų krepšinio lygoje ir jau pirmose rungtynėse su Klaipėdos „Neptūno“ marškinėliais įmetė 21 tašką.

Persikėlusi į Tony Parkerio valdomą ASVEL klubą, J.Jocytė tapo jauniausia Prancūzijos moterų krepšinio lygos ir moterų Eurolygos debiutantė. Abu pasiekimus lietuvė užfiksavo vos sulaukusi 14-os.

Dar pernai J.Jocytė spėjo debiutuoti ir Lietuvos moterų rinktinėje, kurioje jau tapo svarbia dalimi. Praėjusią savaitę vykusiose svarbiose Europos čempionato atrankos rungtynėse Justė į serbių krepšį įmetė 6 taškus.

LKF nuotr./Justė Jocytė
LKF nuotr./Justė Jocytė

Jau dabar manoma, kad Justė taps trečiąja lietuve, praversiančia moterų NBA duris. Būtent to 15-ojo gimtadienio proga jai palinkėjo ir tėtis Alvydas.

„Būk ten kur svajoji, siek to – ko labiausiai nori. Neklausyk „patarėjų“, tikėk savimi, pasikliauk instinktais ir tu pasieksi viršūnę! Tikiu, kad vieną dieną ant tavo žaidybinių marškinėlių vietoje mažų raidelių jr. nba atsiras didelės ir tavęs vertos WNBA!!! Su 15-uoju gimtadieniu, mano mažoji Justyte“, – feisbuke gražią žinutę savo dukrai skyrė A.Jocys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius