-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 09

Tris kartus savo vertę pakėlęs Panevėžio „Lietkabelio“ lyderis palieka komandą

Panevėžio „Lietkabelio“ laukia sudėtingas uždavinys vasarą – kuo pakeisti Beną Madgeną, kuris tapo vienu komandos lyderių. 24sek žiniomis, krepšininko vertė pakilo tris kartus ir tai reiškia, kad Panevėžio komandai jis tapo neįkandamas.
Ben Madgenas
Benas Madgenas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Su australo pagalba Panevėžio „Lietkabelis“ šį sezoną pasiekė ne vieną puikią ir istorinę pergalę tiek Lietuvos čempionate, tiek Europos aikštėse.

B.Madgenas Europos taurės turnyre sužaidė 14-a rungtynių (13-a starto penkete) ir vidutiniškai rinko po 13,7 taško bei 11,9 naudingumo balo (antras rezultatas komandoje po Kšištofo Lavrinovičiaus – 15,1 naudingumo balo).

Ypač sėkmingai B.Madgenas žaidė su galingu Maskvos srities „Chimki“ klubu, kuris užsitikrino teisę žaisti kitų metų Eurolygoje. Australas „Top 16“ etape į Rusijos turčių krepšį sumetė 42 taškus ir surinko 40 naudingumo balų. Tiesa, abejas rungtynes „Lietkabelis“ pralaimėjo.

LKL čempionate krepšininkas vidutiniškai pelnė po 11,9 taško ir rinko po 12,7 naudingumo balo. Jis buvo naudingiausias „Lietkabelio“ krepšininkas Lietuvos čempionate.

K.Kavolėlio/kklietkabelis.lt nuotr./Benas Madgenas
K.Kavolėlio/kklietkabelis.lt nuotr./Benas Madgenas

„Lietkabelio“ vadovų sprendimas pasirinkti australą buvo puikus, nes klubas žaidėją įsigijo vos už 50 tūkstančių eurų per sezoną. Tačiau dabar ši statistika krepšininkui padėjo susikrauti triskart didesnę vertę.

B.Madgenu aktyviai domisi keli Vokietijos aukščiausios lygos klubai. Todėl didelė tikimybė, kad 32-ejų metų australas persikels žaisti būtent į šią šalį.

Įdomu, kad sezono pradžioje B.Madgenas buvo siūlomas ir „Lietuvos ryto“ komandai. Ne taip seniai australas sulaukė Rimo Kurtinaičio komplimentų.

„Jis yra labai geras žaidėjas“, – po pralaimėjimo „Lietkabeliui“ kalbėjo R.Kurtinaitis.

Gali būti, kad šio vakaro LKL finalo rungtynės su Kauno „Žalgiriu“ B.Madgenui bus paskutinės „Lietkabelio“ gretose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius