Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 09

„urBONUSas“: kaip uždirbti tūkstančius prie žaidimų kompiuterio pultelio

Ar žinojote, kad artimiausioje ateityje Lietuvos rinktinei bus galima atstovauti ir prie kompiuterinių žaidimų konsolės pultelio? Elektroninis sportas vis labiau populiarėja visame pasaulyje, o į virtualią erdvę po truputį žengia ir Kauno „Žalgiris“, kiti šalies klubai, taip pat ir Lietuvos krepšinio rinktinė. 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – pasakojimas, kaip galima uždirbti tūkstančius prie kompiuterio pultelio.
„Žalgiriui“ ateityje gali pavykti atstovauti ir prie kompiuterio pultelio
„Žalgiriui“ ateityje gali pavykti atstovauti ir prie kompiuterio pultelio / 15min nuotr.

Sportas keliasi į virtualią realybę ir tai yra rimčiau, nei gali pasirodyti žvelgiant į žmones, rankose laikančius žaidimų kompiuterio pultelius.

Pavyzdžiui, Danijoje yra e.sporto krepšinio akademijos, kuriose ryte vaikai kompiuteriniame žaidime mokomi atlikti derinius, o popiet eina į futbolo stadioną jų išbandyti patys gainiodami kamuolį.

Yra dar labai daug dalykų, kurių mes nežinome apie šią vis populiarėjančią sporto kryptį.

Apie elektroninį sportą „urBONUSe“ pasakoja Stambulo „Fenerbahče“ klubo e.sporto atstovas Edgaras Abromavičius.

„urBONUSas“ su E.Abromavičiumi apie: praktiką „Fenerbahče“ klube (1:30); e.sporto žaidėjų uždarbį (6:30); kaip verslui uždirbti kompiuterio ekrane (11:05); kaip atrodo e.sporto mokyklos (14:20); NBA postūmius e.sporte (19:05); kaip padaryti karjerą NBA e.sporto komandoje ir rinktinėje (21:05); Eurolygą e.sporte (27:20); kodėl „Žalgirio“ komanda nežaidžia e.krepšinio (32:24); kiek Lietuvoje yra e.krepšininkų (35:10); e.krepšininkų portretą (42:18); laiminčią e.krepšinio filosofiją (47:10); muštynes prie kompiuterio (50:05); žalingus e.sporto įpročius (52:00); kaip Lietuvoje gimė e.sportas (53:40); kaip e.sportas evoliucionuos po 5 metų (58:00).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius