Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 04

V.Šeškus po pralaimėjimo „Rytui“: „Darysime drastiškus sprendimus“

Jonavos „CBet“ šį sezoną turėjo fantastiškų atkarpų, praėjusią savaitę įveikė Kauno „Žalgirį“, tačiau po pralaimėjimo Vilniaus „Rytui“ Virginijus Šeškus buvo atviras – sezonas kabo ant plauko, todėl reikalingi tam tikri sprendimai.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Traumą patyrus Vytautui Šulskiui, „CBet“ kovoje su „Rytu“ vertėsi tik septyniais žaidėjais. „CBet“ pralaimėjo 62:75.

„Lengva pasakėlė baigėsi. Tris su puse kėlinio žaidėme neblogai – manau, visiems buvo į ką pažiūrėti. Po to tas fiziškumas savo parodė.

Jau ir mūsų galvos neveikė. Turime tris rungtynes per savaitę, kai esame septyniese – tai yra labai daug. Sudėjus viską į vietą... galėjome kautis ir kovėmės, bet yra kaip yra.

Jie pataikė, mes nepataikėme, nepavyko padaryti tai, ką sakėme – stabdyti jų greitą puolimą. Viskas galvose, nuovargyje ir tai persiduoda“, – kalbėjo V. Šeškus.

Paklaustas, ar neplanuoja įsigyti naujų žaidėjų, treneris rėžė tiesiai: jei klubas to nepadarys, sezoną bus galima laidoti.

„Nuolat kalbame, kad mums kažko trūksta. Vis stringame. Aptariame, bet nesusitariame – tai per brangiai, tai per mažai... nežinau. Pirmadienį antradienį darysime drastiškus sprendimus, nes neįmanoma...

Jei norime palaidoti sezoną, tai galime žaisti. Bet su tokia rotacija... ateis atkrintamosios... neištempsime“, – kalbėjo V.Šeškus.

VIDEO: V. Šeškus: „Lengva pasakėlė baigėsi“

„Ypač kai žaidi su tokiomis aukšto lygio komandomis. Agresija kiekvienoje pozicijoje – įsivaizduokit, kiek mums reikia energijos juos išstumti, neutralizuoti. Tikrai sunku.

Man tik kliūva tai, kad nedarome to, ką susitariame. Vienas vienaip daro, kitas – kitaip. Bet gal dėl nuovargio krenta ta koncentracija...

Labai gerai žaidėme sausį, kai pralaimėjome tik „Lietkabeliui“, o viską laimėjome – gal pagalvjome, kad mes labai gerai. Aišku, mes neblogi.
Bet vis dėlto pagrindinė visko priežastis – nuovargis“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „CBet“ - „Rytas“ [2023-02-04]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius