-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 29

V.Šulskio ir D.Šalengos tandemas atvedė „Juventus“ į pergalę Pasvalyje

Vytautas Šulskis ir Dainius Šalenga kartu pelnė 44 taškus, o Utenos „Juventus“ trečią kartą šiame sezone nugalėjo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubą. Antano Sireikos auklėtiniai 81:76 po įtemptos kovos įveikė Ramūno Cvirkos treniruojamą ekipą.
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Utenos „Juventus“
Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Utenos „Juventus“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Rungtynes abi komandos pradėjo lygiai (6:6), tačiau tuomet aikštės šeimininkai surengė spurtą 13:2 ir greitai įgavo dviženklį pranašumą (19:8).

Po Karolio Babkausko tritaškio pasvaliečių persvara buvo išaugusi iki 13-os (29:16). Visgi, Vytauto Šulskio vedini svečiai antrojo kėlinio pabaigoje susiėmė ir ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą savo naudai (33:34).

Atkakliai vykusio trečiojo kėlinio antrojoje pusėje nesportinę pražangą užsidirbo „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgis Andrejus Agafonovas (50:46). Netrukus jau techninę pražangą gavo „Juventus“ gynėjas Jamaras Diggsas (53:46). Trečiąjį kėlinį tritaškiu metimu su sirena baigė Dainius Šalenga –57:57.

Įpusėjus ketvirtajam kėliniui 7 taškų persvara pirmavo aikštės šeimininkai (68:61), tačiau tada 9:0 spurtavo „Juventus“ bei išsiveržė į priekį (68:70).

Likus žaisti kiek daugiau nei minutę ketvirtajame kėlinyje svečiai pirmavo (71:79), visgi „Pieno žvaigždės“ lengvai pasiduoti neketino ir priartėjo iki (76:79). Paskutinį žodį rungtynėse tarė Šalenga, baudų metimais įtvirtinęs savo komandos pergalę – 76:81.

„Pieno žvaigždės“: Osvaldas Olisevičius 19, Derrickas Low 17, Steponas Babrauskas 13, Andrejus Agafanovas 10.

„Juventus“: Vytautas Šulskis 27, Dainius Šalenga 17, Vaidas Čepukaitis 13, Gytis Sirutavičius 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius