Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 06 05

Vilniaus „Ryte“ – buvęs žalgirietis

Vilniaus „Rytas“ pasirašė ilgalaikę sutartį su buvusiu Kauno „Žalgirio“ puolėju Luku Ulecku. Su 20 metų 199 cm ūgio krepšininku sudaryta trejų metų sutartis.

L.Uleckas užaugo Kauno „Žalgirio“ sistemoje ir 2018-2019 m. sezoną spėjo sužaisti 4 mačus Eurolygoje, per kuriuos pelnė 4 taškus.

2019-2020 m. sezoną snaiperis atstovavo Prienų „CBet“ ekipai. Vidutiniškai rungtyniaudamas po beveik 28 minutes, L.Uleckas pelnydavo vid. 9,7 taško, atkovodavo po 4 keturis kamuolius ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Labai džiaugiuosi, kad galėsiu žaisti vienoje geriausių Lietuvos komandų. Akivaizdu, kad sostinės klube turėsiu visas galimybes tobulėti, belieka tik jomis pasinaudoti, – rytasvilnius.lt cituoja L.Ulecką. – Vilnius puikus miestas, tikiuosi, kad drauge čia išgyvensime daug džiaugsmingų akimirkų ir kelsime sau aukščiausius tikslus.“

„Lukas – jaunas ir darbštus krepšininkas. Tikime, kad jis sustiprins mūsų gynėjų grandį bei nesunkiai įsilies į rotaciją, jog kartu galėtume siekti aukščiausių rezultatų“, – rytasvilnius cituoja klubo direktorių Rolandą Jarutį.

Su Lietuvos jaunių (U18) ir jaunučių (U16) rinktinėmis L.Uleckas 2015 m. bei 2016 m. iškovojo Europos čempionato sidabrą. Krepšininkas taip pat 2016 m. tapo ir Pasaulio jaunių čempionato bronzos laimėtoju, yra tapęs LKL čempionu su Kauno „Žalgiriu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius