Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 26

„Žalgirio“ naujokas Šaro žaibų nebijo: „Moku priimti kritiką“

Kauno „Žalgirio“ marškinėlius šią vasarą apsivilkęs aukštaūgis Nigelas Hayesas pirmajame savo interviu užsiminė, kad nori išmokti lietuvių kalbą. Panašu, jog tai nebuvo tik pagarbus amerikiečio gestas. Pirmadienį treniruotėje naujokas daugelį nustebino prakalbęs lietuviškai.
Nigelas Hayesas
Nigelas Hayesas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Jau buvau susitikęs su savo lietuvių kalbos mokytoju, džiaugiuosi, kad čia turėsiu žmogų, kuris man padės, nes iki šiol lietuvių kalbos mokiausi savarankiškai“, – pasakojo N.Hayesas.

Paklaustas, kodėl nori pramokti lietuviškai, nors daugelis Kaune puikiai kalba ir supranta angliškai, amerikietis šypsojosi.

„Nemanau, kad čia visi kalba angliškai. Dėl to ir nusprendžiau priimti šį iššūkį ir išmokti jūsų kalbą“, – pastebėjo „Žalgirio“ naujokas.

VIDEO: „Žalgirio“ naujokas tesi pažadą – pradėjo mokytis lietuvių kalbos

Jis neslėpė, kad pirmasis įspūdis ir nauja komanda jam patinka.

„Kol kas apibendrinimus daryti dar sunku, nes treniruotėse trūksta nemažai vyrukų, bet tikiuosi, jog susirinkus visiems, turėsime gerą sezoną. Noriu siekti komandinių ir asmeninių tikslų bei nuo to jausti malonumą. Tikiuosi, taip ir bus“, – savo filosofiją dėstė N.Hayesas.

Žalgirietis neslėpė, jog nesibaimina dėl pernelyg emocingo ir ekspresyvaus Šarūno Jasikevičiaus būdo.

„Treneris labai sunkia pavarde. Kol kas dar nebendravome daug, tik pasisveikinome. Žinau, kad jis emocingas žmogus, bet koledžo metais irgi turėjau trenerį, kuris daug šaukė. Manau, jog esu tam pasiruošęs, moku priimti kritiką. Žinau, koks yra treneris ir man tai tinka. Neabejoju, kad laukia linksmas sezonas“, – šypsojosi N.Hayesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius