Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 12

Žygimantas Janavičius lieka Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje

Vienu iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ džiaugsmų ir malonių atradimų šį sezoną tapęs Žygimantas Janavičius ir kitais metais žais LKL vicečempionų gretose. 24sek.lt žiniomis, abi pusės jau susitarė dėl tolesnio bendradarbiavimo.
Žygimantas Janavičius
Žygimantas Janavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ž.Janavičius prie „Lietuvos ryto“ komandos prisijungė gruodžio mėnesį ir pasirašė sutartį iki šio sezono pabaigos su galimybe ją pratęsti dar metams. 26-erių metų krepšininkas pasinaudojo jam suteiktu šansu ir sezono pabaigoje tapo pagrindiniu komandos įžaidėju. 

Ž.Janavičius LKL čempionate vidutiniškai rinko po 7 taškus ir atliko po keturis rezultatyvius perdavimus. Alytuje gimęs krepšininkas pagal rezultatyvius perdavimus LKL lygoje užėmė trečią vietą. 

24sek.lt žiniomis, tik laiko klausimas, kada apie sutarties pratęsimą oficialiai paskelbs „Lietuvos ryto“ klubas. 

Ž.Janavičiui sezonas buvo tikrai sėkmingas ir jis yra vienas realiausių pretendentų užimti įžaidėjo vietą Lietuvos krepšinio rinktinėje. Užkulisiuose kalbama, kad rinktinės treneriams Europos čempionate reikalingas įžaidėjas, kuris gali sėkmingai gintis, skirstyti kamuolius komandos draugams ir drąsiai persivarytų kamuolį iš gynybos į puolimą.  

Rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas dar prieš pasaulio čempionatą Ispanijoje aiškiai pareiškė, kad Ž.Janavičius buvo vienas realiausių kandidatų patekti į dvyliktuką, tačiau tuomet krepšininkui visus kelius į rinktinę užtvėrė rankos trauma. 

Ž.Janavičius šį sezoną ne kartą yra pareiškęs, kad sieks patekti į Lietuvos krepšinio rinktinę. 

Prieš kelias dienas Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas pasirašė sutartį su atakuojančiu gynėju Mariumi Runkausku. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius