Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 01 28 /22:38

5 iš 5: brolių Ballų „Vytautas“ nupūtė ir D.Rediko „Jonavą“

Sekmadienį Prienuose baigėsi „Big Baller Brand Challenge“ varžybos, kurių epicentre buvo garsieji „Vytauto“ naujokai LaMelo ir LiAngelo Ballai. Paskutiniame parodomojo ciklo mače prieniškiai susitiko su NKL rungtyniaujančia ir Dovydą Rediką savo gretose turinčia „Jonavos“ ekipa bei iškovojo nesunkią pergalę – 151:120 (32:24, 36:42, 49:31, 34:23).
LaMelo Ballas
LaMelo Ballas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šiame mače „Vytauto“ vyriausiojo trenerio pareigas ėjo LaVaras Ballas, perėmęs šį vaidmenį iš Virginijaus Šeškaus.

Pastarasis šį kartą mačą stebėjo apsirengęs sportinį kostiumą ir atidavė visas rungtynių vadžias savo ekscentriškam kolegai.

Jonaviškiai geriau pradėjo dvikovą ir turėjo kelių taškų persvarą, tačiau LaMelo vedami šeimininkai greitai pasivijo savo varžovus ir perėmė iniciatyvą. Atviro krepšinio šou pirmasis kėlinys baigėsi šeimininkams turint 8 taškų persvara – 32:24.

Antrajame kėlinyje svečiams pavyko šiek tiek atsigriebti, bet įpusėjus akistatai „Vytautui“ pavyko išlaikyti trapų pranašumą – 68:66.

Abu broliai Ballai pirmus du kėlinius žaidė be keitimų. LaMelo pelnė 18, LiAngelo Ballas – 17 taškų.

Po didžiosios pertraukos amerikiečiai krepšinio šventę tęsė. Viename epizode abu broliai surengė nuostabų pasirodymą, kai apsikeitė žaibiškais perdavimais ir LaMelo įkrovė kamuolį į krepšį.

Po trečio kėlinio „Vytautas“ jau pirmavo 117:97 ir likęs ketvirtis tebuvo formalumas.

LaMelo žaidė be keitimų ir aikštę paliko su trigubu dubliu – 40 taškų, 10 rezultatyvių perdavimų ir 11 atkovotų kamuolių.

Jo brolis LiAngelo surinko 31 tašką.

Jonavos gretose išsiskyrė 30 taškų pelnęs Brytonas Hobbsas.

Tai buvo penktasis ir paskutinis „Big Baller Brand Challenge“ mačas. Šiose draugiškose varžybose prieniškiai laimėjo visus keturis susitikimus.

Iš pradžių „Vytautas“ įveikė Kauno „Žalgiris-2“ komandą (90:80), vėliau sutriuškino Vilniaus „Lietuvos rytą-2“ (130:93), nukovė NKL lyderį Šakių „Vytį“ (93:89) bei 147:142 parklupdė Alytaus „Dzūkiją“.

Įdomu tai, kad šeštadienį abi ekipos žaidė rungtynės nacionaliniuose čempionatuose. „Vytautas“ savoje aikštėje 78:86 nusileido Utenos „Juventus“, o „Jonava“ NKL čempionate 91:87 svečiuose pranoko „Tauragę“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius