Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 08 09

Lavrinovičių karjeros tęsinys – du variantai ir sunkiai įgyvendinamas pageidavimas

Broliai Lavrinovičiai dar neketina baigti karjeros, bet pasirinkimas Lietuvoje jiems – labai nedidelis. 24sek žiniomis, šiuo metu yra tik du LKL klubai, kuriuose galėtų nutūpti Lavrinovičiai.
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai
Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

24sek šaltinių teigimu, tik Alytaus „Dzūkijos“ ir „Prienų“ komandos šiuo metu veda intensyviausias derybas su žymiausiais Lietuvos dvyniais.

Tiesa, 39-ąjį gimtadienį lapkričio 1-ąją švęsią Lavrinovičiai turi vieną situaciją keičiantį reikalavimą – abu pageidauja žaisti vienoje komandoje.

Bet nei „Dzūkija“, nei „Prienai“ nėra finansiškai pajėgūs surasti abiem jiems vietos savo sudėtyje. Nebent kažkuri iš ekipų su Broliais pasiektų finansinį kompromisą.

24sek žiniomis, Lavrinovičiai nesvarsto galimybės žaisti užsienyje.

Pastaruosius dvejus metus aukštaūgiai rungtyniavo Panevėžio „Lietkabelyje“. Lavrinovičiai buvo linkę likti Panevėžyje, tačiau „Lietkabelis“ nusprendė eiti į priekį be veteranų.

„Tai yra profesionalus sportas – žaidėjas atidirba kontraktą ir abi pusės juda toliau. Juk mes išsiskiriame ne su žmonomis ar vaikais, tad jokių jausmų čia negali būti ir jų nėra. Klubas turi viziją, kuria norime sekti“, – LKL.lt sakė „Lietkabelio“ vyr. treneris Gintaras Kadžiulis.

Kšištofas Lavrinovičius praėjusį sezoną LKL čempionate rinkdavo vid. 9,6 taško ir atkovodavo 3,5 kamuolio. Darjušo vidurkis siekė 9,1 taško ir 4,6 atkovoto kamuolio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius