-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 11

Į „Lietkabelį“ ateina Čempionų lygos mače blykstelėjęs vidurio puolėjas

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas baigė formuoti vidurio puolėjų grandį , pasirašęs vienerių metų sutartį su Michaelu Morrisonu.
Michaelas Morrisonas
Michaelas Morrisonas / kklietkabelis.lt nuotr.

28 metų 206 cm ūgio vidurio puolėjas atvyksta iš Vokietijos, kur net ketverius metus gynė Frankfurto „Skyliners“ garbę.

„Šalia Mindaugo Kupšo norėjome mobilaus vidurio puolėjo. Morrisonas turi labai teigiamą savybę, jog savo veiksmais gali užvesti komandos draugus – tai būna dėjimas ar blokas, po kurio kiti užsidega. Michaelas įneša daug tos pozityvios energijos. Amerikietis labai tvirtas, todėl gynyboje pralaužti jį itin sudėtinga. Kaip tik tokio „centro“ ieškojome ir Morrisonas mums labai tiko“, – sakė vyriausiasis treneris Gintaras Kadžiulis.

Apie M.Morrisoną itin teigiamai atsiliepė „Skyliners“ klubas, kuriame žaidėjas buvo itin vertinamas ir mylimas, ypatingai sirgalių. Su Frankfurto ekipa legionierius 2016 metais tapo FIBA Europos taurės čempionu.

2016–2017 metų sezone išbandė jėgas ir FIBA Čempionų lygoje, kur ateinančiame sezone varžysis ir „Lietkabelis“. Tuomet amerikietis per 23 minutes fiksavo 9,9 taško ir 5,9 atkovoto kamuolio vidurkius.

Geriausią mačą aukštaūgis sužaidė prieš Izmiro „Pinar Karšiyaka“ komandą, kai praėjusių metų vasarį pelnė 35 taškus, sugriebė 7 kamuolius ir surinko net 40 naudingumo balų.

Praėjusiame sezone Vokietijos pirmenybėse M.Morrisonas aikštelėje praleisdavo po 22 minutes, įmesdavo 8,6 taško, sugriebdavo 4,6 kamuolio ir atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

„Lietkabelis“ baigia derybas su atakuojančio gynėjo pozicijoje žaisiančiu krepšininku. Likusias dvi vietas sudėtyje turėtų užimti talentingi Lietuvos krepšininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius