-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 11

Išvarytas „Nevėžio“ treneris rėžė atvirai: „Tai yra nesąmonė“

Trečiojo kėlinio pabaigoje Marius Kiltinavičius pratrūko „Žalgirio“ arenoje. Kėdainių „Nevėžio“ treneris paleido tiradą teisėjų atžvilgiu, po, jo manymu, neužfiksuotos pražangos. Už tai jis užsidirbo dvi technines pražangas ir likusią susitikimo dalį stebėjo rūbinėje. Negailėjo teisėjams kritikos jis ir po pralaimėjimo 84:89.
Marius Kiltinavičius
Marius Kiltinavičius / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

„Gaila, kad neiškovojome pergalės. Buvome netoli to, iš tikro buvome netoli. Net kai buvo didesnis skirtumas – 14-15 taškų – mes nepraradome tikėjimo ir tai mus apdovanojo“, – kalbėjo M.Kiltinavičius.

O tada jis rėžė ilgą monologą teisėjų atžvilgiu.

„Ką noriu paminėti, tai dalyką, apie kurį man knietėjo jau kurį laiką pakalbėti: mūsų lygos teisėjai visiškai nesiskaito su Kėdainių „Nevėžio“ jaunimu. Tai ne pirmos tokios rungtynės ir tai absoliuti nepagarba ir nesiskaitymas.

Mūsų lygos teisėjai visiškai nesiskaito su Kėdainių „Nevėžio“ jaunimu

Kada yra prieš akis daromos dvi tyčinės pražangos ir neduodama nė viena bauda...

Tada treneris pareiškia nesutikimą – aš suprantu. Bet trenerį dar ir išvaro po tokios nesąmonės. Jis pats nesupranta, ką jis daro. Tai yra nesąmonė, ką jis daro. Tokių situacijų viso sezono metu buvo labai daug.

Mes jau esame pradėję karpyti ir siųsime lygai šitas nesąmones. Taip, suprantu, mes „Nevėžis“, žaidžiame prieš „Žalgirį“, niekas nesitiki, kad mes galime kovoti.

Kai mane išvarė, aš pažiūrėjau protokolą telefone ir tuo metu „Žalgiris“ buvo metęs 26 baudas, mes – 6. Tai yra normalu? Kas man atsakys? Kaip jums atrodo? Tai yra nenormalu. Eilė švilpukų buvo absoliuti... Nesiskaitymas su mumis... Tiesiog po tokių rungtynių man nesinorėjo rankos spausti teisėjams. Nėra elementaraus žmogiškumo“, – piktinosi „Nevėžio“ strategas.

Tuo metu „Žalgiris“ buvo metęs 26 baudas, mes – 6. Tai yra normalu?

Jis pasakojo rungtynes po išvarymo žiūrėjęs per telefoną.

„Man patiko. Įdomu“, – šypsojosi M.Kiltinavičius.

Trenerio nuomone, žaidėjai sureagavo į jo išvarymą ir laimėjo ketvirtąjį kėlinį 27:15.

„Suveikė triggeris techninių pražangų. Labai teisingai sureagavo ir grįžom į rungtynes. Laurynas (Beliauskas – aut. past.) būtų įmetęs tą tritaškį, būtų sudėtingiau biškutį“, – su šypsena kalbėjo M.Kiltinavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius