-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 19

LKL lygoje su „Neptūnu“ debiutuos Gintaro Einikio sūnus

Klaipėdos „Neptūnas“ Lietuvos krepšinio lygos (LKL) kovoms registravo 20-metį Gintaro Einikio sūnų Aidą Einikį. Lietuvos čempionate naujų žaidėjų registracija jau pasibaigusi, tačiau lyga leidžia klubams į savo sudėtį įtraukti jaunuolius iki 21-erių metų. Būtent šia išimtimi Lietuvos vicečempionas ir pasinaudojo. A.Einikis tapo 13-uoju žaidėju Dainiaus Adomaičio rotacijoje.
Aidas Einikis
Aidas Einikis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Uostamiesčio klubas su perspektyviu žaidėju ilgalaikę sutartį sudarė dar šio sezono pradžioje.

A.Einikį drąsiai galima vadinti dar vienu klaipėdietišku produktu – 195 cm gynėjas yra baigęs Vlado Knašiaus krepšinio mokyklą ir rungtyniavo įvairaus amžiaus jaunimo rinktinėse.

Krepšinio specialistai ne kartą yra pabrėžę, kad A.Einikis išsiskiria ne tik taikliais tritaškiais, bet ir sveiku įžūlumu, reikalingu krepšinio aikštelėje. Jis puikiai mato aikštę ir greitai įsilieja į žaidimą.

Šiame sezone žaidėjas atstovavo Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ komandai, kuri šiuo metu varžosi Nacionalinėje krepšinio lygos (NKL) finalo serijoje. Vėliau krepšininkas buvo paskolintas Mažeikių „Mažeikiams“. NKL pirmenybėse A.Einikis ant parketo praleisdavo po 24 minutes, įmesdavo po 8 taškus, atkovodavo 2,3 kamuolio, atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 6,9 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius