-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 03

Paieškos baigtos: Klaipėdos „Neptūnas“ turi naują direktorių

Klaipėdos „Neptūnas“ turi naują direktorių. Kaip praneša 15min šaltiniai, uostamiesčio klubo valdymą perima 44-ejų vietos verslininkas Tomas Mačiulskis, kuris šioje pozicijoje pakeis prieš du mėnesius organizaciją palikusį Vilių Sukoną.
Bronzinė KMT dvikova: „Neptūnas“ - „Lietkabelis“
Bronzinė KMT dvikova: „Neptūnas“ - „Lietkabelis“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Tomas Mačiulskis patirties krepšinyje dar neturi, bet jis yra žinomas Klaipėdos krašto verslininkas, savo vardą daugiausiai susikūręs laivybos versle, o pastaruoju metu dirbęs verslo mentoriumi ir konsultantu.

„Daugiau nei 15 metų dirbu aukščiausio lygio vadovų pozicijose, esu dalyvavęs daugiau nei šimte derybų, įveikęs dvi ekonomines krizes, pelnęs ne vieną metų vadovo bei komandos titulą, o 2017 metais buvau išrinktas kaip geriausias DFDS įmonių grupės vadovas. Dabar dalinuosi savo patirtimi, įgalinu vadovus priimti kritinius sprendimus, efektyviau išnaudoti savo laiką, bei suburti ir motyvuoti komandą“, – rašoma T.Mačiulskio tinklalapyje „makesense.lt“.

Paskutinis T.Mačiulskio projektas „RNDV Spectrum“ arba „Virtakis“, kuris buvo įkurtas COVID-19 pandemijos pradžioje, nebuvo sėkmingas – prieš dvi savaites ši įmonė paskelbė apie bankrotą.

Iki tol T.Mačiulskis vadovavo UAB „Aros Marine“, kuri teikia įvairios apimties ir sudėtingumo laivų interjero ir ŠVOK sistemų įrengimo paslaugas visame pasaulyje.

2017-aisiais metais T.Mačiulskis užbaigė savo šešerių metų etapą Danijos tarptautinės laivybos ir logistikos įmonėje DFDS, kurioje jis pirmiausiai užėmė logistikos departamento generalinio vadovo pareigas, o vėliau tapo Klaipėda – Karlshamnas linijos vadovu.

Nors „Neptūno“ valdybos pirmininkas S.Ambrazevičius prieš daugiau nei mėnesį 15min tinklalapiui duotame interviu teigė, jog dar turi vilties perkalbėti trejus metus iki tol dirbusį, bet pasitraukti iš savo pareigų panorusį vadovą Vilių Sukoną, tačiau to padaryti nepavyko.

Vis dėlto Klaipėdos krepšinio klubo savininkas nepakeitė krypties ir pasirinko krepšinyje nedirbusį žmogų.

„Tai tikrai nebus žmogus iš krepšinio pasaulio. Krepšinio klubas yra kaip įmonė, kurią reikia mokėti valdyti, reikia būti finansiškai ir buhalteriškai išprususiam, turėti vadovavimo ir vadybinių gebėjimų, o ne tik suprasti krepšinį. Tam yra sporto direktorius, kuris supranta krepšinį, o čia reikia valdyti procesus“, – portalui 15min kovo mėnesio pabaigoje sakė „Neptūno“ valdybos pirmininkas S.Ambrazevičius.

Kaip praneša 15min šaltiniai, T.Mačiulskis jau kurį laiką stebi klubo darbą, dalyvauja susitikimuose, posėdžiuose ir stebi rungtynes gyvai, o naujojo „Neptūno“ vadovo pristatymas įvyks jau artimiausiu metu.

Keturias pergales iš eilės iškovojęs „Neptūnas“ užsitikrino vietą LKL atkrintamosiose, o dar neprarado vilčių pasiekti ir penktąją poziciją, kuri ketvirtfinalyje padėtų gauti sąlyginai silpnesnį varžovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius