Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 27

Šarūnas Jasikevičius išbandė naują įžaidėją: „Jis žaidė labai labai solidžiai“

Thomasas Walkupas įprastai visą laiką rungtyniaudavo atakuojančiu gynėju, bet rungtynėse sekmadienį Utenoje Šarūnas Jasikevičius pirmą kartą varžybose išbandė amerikietį įžaidėjo pozicijoje ir nenusivylė.
Thomasas Walkupas įžaidėjo pozicijoje pradžiugino Š.Jasikevičių.
Thomasas Walkupas įžaidėjo pozicijoje pradžiugino Š.Jasikevičių. / M.Vizbaro ir e.Ovčarenko nuotr.

Kauno „Žalgiris“ turi net keturis įžaidėjus. Kita vertus, šios pozicijos krepšininkai nuolat būna didžiausiu komandos trenerio Š.Jasikevičiaus galvosūkiu.

Nate'as Woltersas ir Leo Westermannas nežaidė dėl traumų, o keisdamas Derricką Woltoną ir Roką Jokubaitį kauniečių treneris Š.Jasikevičius nusprendė pabandyti dar vieną variantą

„Walkupas žaidė labai gerai įžaidėjo pozicijoje. Kurį laiką jis ten labai neblogai atrodė treniruotėse, šiandien nusprendėme pabandyti ir manau, kad žaidė labai labai solidžiai“, – po rungtynių interviu BTV amerikietį gyrė Š.Jasikevičius.

Antrojoje rungtynių dalyje spurtavęs „Žalgiris“ 98:80 įveikė Utenos „Juventus“, o tai padėjęs padaryti Th.Walkupas pelnė 14 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Tarp jų buvo ir itin aštrus ir gražus perdavimas Aaronui White'eui, kuris greitoje atakoje įkrovė kamuolį.

Th.Walkupas surinko daugiausiai – 24 naudingumo balus, o taip pat pirmavo komandoje pagal plius/minus rodiklį – jam būnant aikštėje „Žalgiris“ įmetė 21 tašku daugiau nei „Juventus“.

Šiose rungtynėse Kauno klubas žaidė be keturių krepšininkų – Nate'as Woltersas dėl čiurnos, o Brandonas Daviesas dėl šlaunies patempimo praleido rungtynes, bet jie turėtų žaisti ketvirtadienį Eurolygos rungtynėse Rusijoje su „Chimki“. L.Westermannas ir Antanas Kavaliauskas dar yra pakeliui į sugrįžimą po traumų.

„Norėtųsi, kad jie jau grįžtų atgal po traumų“, – sakė Š.Jasikevičius, teigęs, kad sveiki žaidėjai būtų idealiausias planas ruoštis rungtynėms.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Juventus“ - „Žalgiris“ [2019-01-27]

Jo komanda perlaužė mačą Utenoje trečiajame kėlinyje, kurio pradžioje „Juventus“ dar pirmavo keturiais taškais.

„Mes žymiai agresyviau žaidėme antroje pusėje ir darėme mažiau klaidų. Pirmojoje pusėje galbūt ir viskas nebūtų blogai, jei ne 11 jų atkovotų kamuolių po mūsų krepšiu – tai tikrai labai daug. Be to, 6-7 metimus prametėme iš po krepšio, pataikėme tik 3 iš 12 tritaškių (iki pertraukos).

Buvo galima žaisti ženkliai geriau ir antrojoje pusėje mes tai padarėme“, – BTV reziumavo Š.Jasikevičius.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Juventus“ - „Žalgiris“ [2019-01-27]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius