-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 12

Saugos tarnybos paaiškinimas – neišvedė sirgaliaus, nes bijojo riaušių

Po Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynių LKL finale daugiausia dėmesio sulaukė incidentas, kai vienas iš „B Tribūnos“ sirgalių trenkėsi į Vasilije Micičių. „Siemens“ arenos generalinio direktoriaus pavaduotojas Vitalijus Garbauskas 24sek teigė, kad samdoma apsaugos bendrovė „Argus“ neišvedė sirgaliaus iš arenos, jog nekiltų dar didesni neramumai.
„Lietuvos ryto“ fanai
„Lietuvos ryto“ fanai / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Saugos tarnybos atstovai teigė, kad sprendimas nesiimti veiksmų prieš „Lietuvos ryto“ aistruolį buvo priimtas siekiant išvengti ir taip labai emocingų rungtynių atmosferos katalizavimo rungtynių pabaigoje. Fiziniai apsaugos darbuotojų veiksmai galėjo sukelti riaušes tribūnoje, todėl buvo nuspręsta identifikuoti sirgalių ir po rungtynių perduoti visą informaciją policijai“, – raštu į 24sek pateiktus klausimus atsakė arenos atstovas.

Arenos atstovai taip pat jau priėmė sprendimą kol kas neapibrėžtam laikui uždrausti minėtam sirgaliui lankytis „Siemens“ arenoje krepšinio rungtynių metu.

Fiziniai apsaugos darbuotojų veiksmai galėjo sukelti riaušes tribūnoje.

Tokį žingsnį žengė Kauno „Žalgirio“ arena, kai Rudy Fernandezą užsipuolė broliai Maciai.

Nepaisant to, kad po pirmadienio incidento apsaugos darbuotojais skundėsi nusivylę krepšinio sirgaliai, „Siemens“ arenos atstovai teigė, kad tarnybos darbu yra patenkinti.

„Saugumas per „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ rungtynes pirmadienį, išskyrus sirgaliaus incidentą su V.Micičiumi, buvo užtikrintas – arenoje rungtynes stebėjo gausūs „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ aistruolių būriai, rungtynės buvo labai emocingos, tačiau sirgalių priešpriešos išvengti pavyko“, – aiškino V.Garbauskas.

LKL jau paskelbė, kad už saugumo neužtikrinimą Vilniaus „Lietuvos rytas“ turės sumokėti maksimalią baudą – 3000 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius