-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 18

A.Karnišovas griebia jautį už ragų: pateikė viliojantį pasiūlymą „Warriors“

Skaičiuojant paskutines valandas iki NBA naujokų biržos, „Chicago Bulls“ veiksmus kuruojantis Artūras Karnišovas ėmėsi iniciatyvos ir pateikė pasiūlymą „Golden State Warriors“ klubui.
Artūras Karnišovas „Žalgirio“ arenoje
Artūras Karnišovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„The Ringer“ žurnalistas Kevinas O'Connoras pranešė, jog A.Karnišovas siūlo „kariams“ apsikeisti šaukimais šios nakties naujokų biržoje.

„Bulls“ į San Fransiską nusiųstų ketvirtąjį, o „Warriors“ į Čikagą – antrąjį šaukimą. Kaip kompensaciją už žemesnį pasirinkimą, „Warriors“ dar gautų talentingą „Bulls“ 21-erių centrą Wendellį Carterį.

Anot K.O'Connoro, „auksinės valstijos“ komandos koridoriuose šiuo metu vyksta įtempti svarstymai, ar priimti tokį A.Karnišovo pasiūlymą.

Neabejojama, jog lietuvis su savo patarėjų komanda gavęs antrąjį šaukimą juo čiuptų aukštaūgį Jamesą Wisemaną. 19 metų 216 cm ūgio centras taptų kertine „Bulls“ ateities ašimi po krepšiu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jamesas Wisemanas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jamesas Wisemanas

Jei Čikagos ekipai vis tik nepavyktų įtikinti „Warriors“ vadovų ir gauti antrąjį šaukimą, K.O'Connoras mano, jog A.Karnišovas ketvirtuoju šaukimu rinktųsi iš dviejų puolėjų – Deni Avdijos bei Patricko Williamso.

Dar šios savaitės pradžioje buvo manyta, jog „Bulls“ naujokų biržoje taikysis į kažkurį įžaidėją, bet dabar vis didėja galimybė, jog Čikaga įžaidėją stengsis gauti per mainus.

Iš pradžių pasirodė gandai, kad A.Karnišovas stebi Russello Westbrooko situaciją Hjustone, o trečiadienį ryte tas pats K.O'Connoras pranešė, jog Čikagos vadovai susisiekė su „Boston Celtics“ ir domėjosi galimybėmis mainų būdu gauti Kembą Walkerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius