Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 27

A.Stoudemire'as dienai tapo Mindaugo Kuzminsko komandos draugu ir baigė karjerą

33-ejų krepšininkas Amar'e Stoudemire'as nusprendė baigti profesionalo karjerą.
Amar'e Stoudemire'as
Amar'e Stoudemire'as / „Scanpix“ nuotr.

Prieš tai krepšininkas atliko simbolinį gestą – dienai sudarė sutartį su „New York Knicks“ ekipa, kurioje nuo kito sezono rungtyniaus ir Mindaugas Kuzminskas.

„Noriu padėkoti ponui Dolanui, Philui Jacksonui ir Steve'ui Millsui, kad sudarė su manimi sutartį. Noriu oficialiai baigti karjerą kaip „Knicks“ žaidėjas“, – pareiškė A.Stoudemire'as.

„Į Niujorką atvykau 2010 metais, kad atgaivinčiau komandą. Ir mums tai pavyko. Carmelo Anthony ir toliau tai daro, o su naujais pirkiniais, jie atrodo pakankamai gerai, kad pasiektų atkrintamąsias. Mano širdis visada liko Niujorke. Vieną kartą Knick, visada Knick“, – sentimentų buvusiai komandai negailėjo krepšininkas.

Per 14 sezonų NBA A.Stoudemire'as vidutiniškai rinko 18,9 taško ir atkovojo 7,8 kamuolio. Jis atstovavo tokioms ekipoms kaip „Phoenix Suns“, „Dallas Mavericks“ ir „Miami Heat“.

Šešis kartus aukštaūgis buvo įtrauktas į Visų žvaigždžių rungtynes.

Krepšininkas sulaukė viliojančių pasiūlymų iš turtingų Kinijos klubų. Sklido kalbos, kad jis gali žaisti ir Europoje – Jeruzalės „Hapoel“ klube, kurio savininkas jis yra.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius